Selam, Windows 10 kullanıyorum ve klavye üzerinde bulunan Q tuşuna bastığım zaman algılıyor ancak ne zaman “alt + q” yapmaya çalışırsam çalışayım bir işe yaramıyor. Bu sebepten ötürü “@“ simgesini yapamıyorum. “Windows” tuşu algılıyor ancak Windows hiçbir şekilde tepki vermiyor onun görevini “alt” tuşu yapıyor. Alt tuşuna bastığım anda arama menüsü karşıma çıkıyor. Windows 11'de böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.![]()
Ben gelecekten geliyorum.
Arkadaşlar sorunu çok garip bir şekilde çözdüm.
"7 ve 8" tuşu da basmıyordu ben de o tuşları söktüm garip bir şekilde klavye eski haline geldi.
Sizinki %60 değil miydi hocam? Yeni klavye almıştınız, belki ok tuşları açıktır alt tuşunda, onlar 2 fonksiyonlu oluyor genelde. Windows tuşu için FN+Windows basmayı deneyin, kitleniyor bazı klavyelerde bu tuşlarla.
NVIDIA PhysX ise kalsın, gerekli bir program.Maalesef, işe yaramadı.
Sistemimde AMD kart kullanıyorum ancak benden habersiz NVIDIA programı indirilmiş. Bunu kaldırayım mı?
Sizinki %60 değil miydi hocam? Yeni klavye almıştınız, belki ok tuşları açıktır alt tuşunda, onlar 2 fonksiyonlu oluyor genelde. Windows tuşu için FN+Windows basmayı deneyin, kilitleniyor bazı klavyelerde bu tuşlarla.
Maalesef, o tuşlar da işe yaramadı.
Evet o program ancak sistemim de hiçbir parça NVIDIA değil. Intel ve AMD kullanıyorum.
Oyunlar için gerekli bir program, zararı yok kalsın.Maalesef, o tuşlar da işe yaramadı.
Evet o program ancak sistemim de hiçbir parça NVIDIA değil. Intel ve AMD kullanıyorum.
Kullandığım klavye bu:
ty.gl
Ajazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ajazz AK680 Kablolu Red Switch Mekanik Klavye-Rainbow Aydınlatma Hot-Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Klavye test uygulamalarindan birinde tuslari kontrol eder misiniz?
Tamamdır.
Klavye test uygulamalarindan birinde tuslari kontrol eder misiniz?
Klavyede sorun yok o zaman.
@792 keyboard remap vs. olabilir mi bilgisayarınızda? İnternette araştırarak bulabilirsiniz, şu videoda gösteriyordu:
Aman hocam kalsın çok karışık işler.