Selam, Windows 10 kullanıyorum ve klavye üzerinde bulunan Q tuşuna bastığım zaman algılıyor ancak ne zaman “alt + q” yapmaya çalışırsam çalışayım bir işe yaramıyor. Bu sebepten ötürü “@“ simgesini yapamıyorum. “Windows” tuşu algılıyor ancak Windows hiçbir şekilde tepki vermiyor onun görevini “alt” tuşu yapıyor. Alt tuşuna bastığım anda arama menüsü karşıma çıkıyor. Windows 11'de böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.![]()
Ben gelecekten geliyorum.
Arkadaşlar sorunu çok garip bir şekilde çözdüm.
"7 ve 8" tuşu da basmıyordu ben de o tuşları söktüm garip bir şekilde klavye eski haline geldi.
O nedir? Maalesef, yüklü olup olmadığı hakkında bir fikrim yok.
Uzun zamandır "@" işareti koymadığım için bugün mü başladı emin değilim, Windows + Q yapınca arama bölümü açılıyor.
Bugün değil uzun süredir bu şekilde kendi sistemim de.
Denetim Masası - Program ekle kaldır bir göz atın.O nedir? Maalesef, yüklü olup olmadığı hakkında bir fikrim yok.
- Makaleler
- 43
Bugün değil uzun süredir bu şekilde kendi sistemim de.
Hocam ben mesajımı düzenledim, 1-2 gün önce Xbox'a giriş yaparken çalışıyordu. Şimdi bu konuyu görünce deneyeyim dedim baktım çalışmıyor.
- Makaleler
- 43
Böyle aniden deneyesim gelince nasıl yapıldığını unuttum alt+Q ile @ işareti olmuyor normal mi ama altgr+Q ile oluyor normal olan hangisiydi?
Gerçekten Altgr ile oluyor. Normalde Alt + Q ile olması lazım.
Bunun normali alt+q değil miydi arkadaş heriflerin işletim sisteminde telemetri dahil çoğu şey kapalı gene bozmayı başardılar.Alt Gr ve Q tuşunu deneyin sağ taraftaki Alt Gr tuşu ile
Denetim Masası - program ekle kaldır bir göz atın.
Hayır, dediğiniz uygulama gözükmüyor.
- Makaleler
- 7
Hayır. Normali her zaman AltGr ve Q tuşudur. Windows XP zamanlarından beri öyle alıştık öyle kullandık.Gerçekten Altgr ile oluyor. Normalde Alt + Q ile olması lazım.