Selam, Windows 10 kullanıyorum ve klavye üzerinde bulunan Q tuşuna bastığım zaman algılıyor ancak ne zaman “alt + q” yapmaya çalışırsam çalışayım bir işe yaramıyor. Bu sebepten ötürü “@“ simgesini yapamıyorum. “Windows” tuşu algılıyor ancak Windows hiçbir şekilde tepki vermiyor onun görevini “alt” tuşu yapıyor. Alt tuşuna bastığım anda arama menüsü karşıma çıkıyor. Windows 11'de böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.![]()
Ben gelecekten geliyorum.
Arkadaşlar sorunu çok garip bir şekilde çözdüm.
"7 ve 8" tuşu da basmıyordu ben de o tuşları söktüm garip bir şekilde klavye eski haline geldi.
Evet, dediğim gibi Windows 11'de böyle bir sorun yoktu.
Shift + Caps Lock + alt tuşlarına bas, altgr olmayana basacaksın normal alt bu üçlü komboyu dene bakalım.
İşe yaramadı hocam.
Evet, dediğim gibi Windows 11'de böyle bir sorun yoktu.
Çok tuhaf bir olay. Yeniden başlattıktan sonra denedin mi sistemi? Muhtemelen bir program buna sorun oluyor ama hangisi. Program ekle kaldır bölümündeki uygulamaların resmini paylaşır mısın? Ona göre bir araştırma yapalım.
Çok tuhaf bir olay. Yeniden başlattıktan sonra denedin mi sistemi? Muhtemelen bir program buna sorun oluyor ama hangisi. Program ekle kaldır bölümündeki uygulamaların resmini paylaşır mısın? Ona göre bir araştırma yapalım.
Evet, dediğiniz şeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi.
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.Evet, dediğiniz şeyi yaptıktan sonra yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi.Eki Görüntüle 41566
Discord 21 Temmuz 2024'te yüklenmiş, zamanda yolculuk mu yaptı bu program.![]()
Ben gelecekten geliyorum.
"7 ve 8" tuşu da basmıyordu ben de o tuşları söktüm garip bir şekilde klavye eski haline geldi.
Son düzenleme:
İnanılmaz.Ben gelecekten geliyorum.