Windows 10'dan Windows 11'e geçişte performans kaybı olur mu?

LTSC bir süre sonra çok fazla şişiyor, üstelik oyun içinde çok uygun değil. 24H2 kurulup ReviOS playbook kullanılarak stabil bir sistem elde edilebilir.

LTSC bir süre sonra çok fazla şişiyor, üstelik oyun içinde çok uygun değil. 24H2 kurulup reviOS playbook kullanılarak stabil bir sistem elde edilebilir.

Neden tavsiye etmiyorsunuz ki? Oyun oynamayacağım benim işlemci Pentium olduğundan Intel Pentium 2020M işlemci var. Oyun falan indirmeyeceğim YouTube, Instagram, Facebook ve X(Twitter web sitesi) kullanacağım. Oyun oynamayacağım.

Ben konu sahibine verdiğiniz örneğe yönelik konuşmuştum, konu sahibi oyunlarda performans hakkında soru sormuştu ve deneyimlerime göre LTSC stok 24H2'ye kıyasla daha düşük performans veriyordu. LTSC günlük kullanım için uygun sayılır.

Teşekkür ederim ben doğum günü tarihide kuracağım işletim sistemi.

Söyleyen kişiler haberleri takip etmiyorlar herhalde. Klavye çalışmama sorunu diye bir şey hiç olmadı, NVIDIA ekran kartlarında da siyah ekran sorunları vardı (sürücüyle alakalı).

Herkes LTSC'yi övüyor ama bilmiyorlar ki LTSC sistemlerde oyun özellikleri de seyreltilmiş oluyor aslında. Yani performans konusunda normal Windows 11 çok daha iyi. Debloat etmek de şart falan değil ama isteyenlerin de yapması gayet basit.

Düz deyirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…