Normal Windows 11 kurulabilir amma 23H2 sürümü kurabilirsin çünkü, 24H2 sürümde sorunlar var diye biliyorum veya onun yerine Windows 11 IoT Enterprise LTSC veya Windows 10 IoT Enterprise LTSC kursan senin için daha iyi olur gereksiz yazılımlardan alındırılmış hafif işletim bende Windows 11 IoT Enterprise LTSC Türkçe sürümü ISO dosyası var. USB belleğe yazdırdım yakında kuracam

Amma kurulabilir. Neden olmasın kurabilirsin ancak önerdiğim 23H2 veya LTSC sürümü kurmak.
LTSC bir süre sonra çok fazla şişiyor, üstelik oyun içinde çok uygun değil. 24H2 kurulup ReviOS playbook kullanılarak stabil bir sistem elde edilebilir.

LTSC bir süre sonra çok fazla şişiyor, üstelik oyun içinde çok uygun değil. 24H2 kurulup reviOS playbook kullanılarak stabil bir sistem elde edilebilir.

Neden tavsiye etmiyorsunuz ki? Oyun oynamayacağım benim işlemci Pentium olduğundan Intel Pentium 2020M işlemci var. Oyun falan indirmeyeceğim YouTube, Instagram, Facebook ve X(Twitter web sitesi) kullanacağım. Oyun oynamayacağım.

Neden tavsiye etmiyorsunuz ki? Oyun oynamayacağım benim işlemci Pentium olduğundan Intel Pentium 2020M işlemci var. Oyun falan indirmeyeceğim YouTube, Instagram, Facebook ve X(Twitter web sitesi) kullanacağım. Oyun oynamayacağım.
Ben konu sahibine verdiğiniz örneğe yönelik konuşmuştum, konu sahibi oyunlarda performans hakkında soru sormuştu ve deneyimlerime göre LTSC stok 24H2'ye kıyasla daha düşük performans veriyordu. LTSC günlük kullanım için uygun sayılır.

Ben konu sahibine verdiğiniz örneğe yönelik konuşmuştum, konu sahibi oyunlarda performans hakkında soru sormuştu ve deneyimlerime göre LTSC stok 24H2'ye kıyasla daha düşük performans veriyordu. LTSC günlük kullanım için uygun sayılır.

Teşekkür ederim ben doğum günü tarihide kuracağım işletim sistemi.

Ben bilmiyordum 24H2 sürümlerde bazı adamlar diyorlar ki kötü klavye, ekran kartı falan çalışmıyor ben söyledim ki driverlar hatalı kurulu olduğundan sorun yaşadınız dedim. Onlar ve başkası bana da söylediler ki yüklemeyin bizim yaşadığımız sorunu size de yaşayabilirsin dediler.
Bunun üzerinde ben sizin söylediğinizi bana ne diye söyleyerek inanmadım sinirlendirmişdiler beni yani, ben kavga ettim. Dün bize yani bizim eve bilgisayar geldi buna en son 24H2 sürümü olan Windows 11 sürümü yeni bilgisayar yüklemek istediler bende yükledim güncelleme falan hepsi yaptım takır-takır çalışıyor. Sorun yok. Dedim.
(Kavga Azerbaycan'da oldu Windows 11 ile alakalı kavga oldu.)

Benim işlemci kötü olduğundan LTSC sürüme geçeceğim. Benim en sevdiğim işletim sistemi.

Özür dilerim. İyi günler ve iyi başarılar dilerim.
Söyleyen kişiler haberleri takip etmiyorlar herhalde. Klavye çalışmama sorunu diye bir şey hiç olmadı, NVIDIA ekran kartlarında da siyah ekran sorunları vardı (sürücüyle alakalı).

Herkes LTSC'yi övüyor ama bilmiyorlar ki LTSC sistemlerde oyun özellikleri de seyreltilmiş oluyor aslında. Yani performans konusunda normal Windows 11 çok daha iyi. Debloat etmek de şart falan değil ama isteyenlerin de yapması gayet basit.

Söyleyen kişiler haberleri takip etmiyorlar herhalde. Klavye çalışmama sorunu diye bir şey hiç olmadı, NVIDIA ekran kartlarında da siyah ekran sorunları vardı (sürücüyle alakalı).

Herkes LTSC'yi övüyor ama bilmiyorlar ki LTSC sistemlerde oyun özellikleri de seyreltilmiş oluyor aslında. Yani performans konusunda normal Windows 11 çok daha iyi. Debloat etmek de şart falan değil ama isteyenlerin de yapması gayet basit.
Düz deyirsiniz.