Bu sabah Windows 10 desteği bitti bu durum hakkın da ne düşünüyorsunuz? Sizin için nasıl bir işletim sistemi idi? Benim kişisel Bilgisayarım Windows 11 desteklediğinden dolayı Windows 11'e geçtim. Ve bana çok yabancı geliyor. Windows 10'u özlüyorum. Dediğim gibi bilgisayarım desteklediğinden dolayı Windows 11'e geçtim ama hala bilgisayarı iyi olmayıp Windows 10 kullanmak zorunda kalan var. Nasıl hissediyorsunuz?

Zaman gerçekten çok hızlı. Windows 10 çıkalı ne ara 10 yıl oldu gerçekten ilginç, benim için güzel bir işletim sistemiydi severek kullanmıştım, Windows 11'i de severek kullanıyorum güzel bir işletim sistemi. Desteğin kesilmesi konusundaki düşüncelerim ise tamamen planlı eskitme sonuçta Windows 10 ve 11 arasında neredeyse bir fark yok, insanlara sırf artık yenisine zorla geçirmek için yapıyorlar zaten bildiğimiz bir şey.

Planlı eskitmeye kurban gidenler arasına ismini yazdırdı böylece. Windows 11 kötü demiyorum, benim Windows 10'un eksikliğini çektiğim tek yer görev çubuğunun yerini ayarlayamamak.
Bununda yeni bir işletim sisteminde olmaması o kadar sinir bozucu ki, yeni bir işletim sistemi çıkarıyorsun ve özellik downgrade ediyorsun.

Windows'un böyle modern görünümlü işletim sistemleri yerine xp tarzi veya 7 tarzi sade bir isletim sistemi yapması gerekiyor. Boşu boşuna bilgisayarda yer kaplayan işletim sistemlerinden sıkıldık.

Çok takıyorsunuz bu destek muhabbetini. 22H2 kullanan biriyim ve ISO dosyasını kendim düzenledim. Windows'un onlarca gereksiz özelliğine rağmen temiz bir sürüm kullanıyorum ve işimi görüyor. Windows 11'in karmaşıklığı ve göz yoruculuğunu hiç tercih etmiyorum.

benim Windows 10'un eksikliğini çektiğim tek yer görev çubuğunun yerini ayarlayamamak.
Umarım işinizi görür. https://taskbarx.org/

Çok takıyorsunuz bu destek muhabbetini. 22H2 kullanan biriyim ve ISO dosyasını kendim düzenledim. Windows'un onlarca gereksiz özelliğine rağmen temiz bir sürüm kullanıyorum ve işimi görüyor. Windows 11'in karmaşıklığı ve göz yoruculuğunu hiç tercih etmiyorum.
Bende Windows 7'yi desteği olmamasına rağmen bayağı kullanmıştım, dikkatli kullanıldığı zaman bir şey olmuyor çok.

Evet bunun için programlar var ama keşke direkt bunu kendimiz vanilla işletim sisteminde ayarlayabilsek, koskocaman Microsoft bir iki özelliği eklemiyor.

hala bilgisayarı iyi olmayıp Windows 10 kullanmak zorunda kalan var. Nasıl hissediyorsunuz?
Kanka bu ne kadar yanlış bir düşünce ya? Windows 7 kullanan büyüklerim var ve adam sevdiği için kullanıyor. Bilgisayarı da performans bilgisayarı. Mevzu kötü bilgisayar değil. Windows 11 kullanmak isteyen birisi NLite sürümlerde yine kullanır. Düşük RAM kullanımı sayesinde yine işine yarar. Bizimki zorunluluk değil, gönül meselesi. :cool: