Anlatsana dostum tarihe karışmış Windows 7'de sorun yaşıyor musun? Hani desteği kesildi diye ortalık ayağa kalkıyor ya?
Baya sorun yaşıyorum. Bilgisayara saniyede 200 trojan giriyor, Microsoft'un güvenlik paronayağı askerleri haklıymış.

Herhangi bir sorun yaşamıyorum. İstediğim oyunları oynuyorum ve istediğim programları kullanıyorum. Herkesin abarttığı gibi Steam kullanılmaz durumda da değil.

Untitled.webp

Farkı hissetmedim diyebilirim. Winutil ile eski sağ tık menüsü getirdim ve ortadaki görev çubuğunu sol kısma aldım. Kullanacak insanlara önerimdir. Ayrıca winutil ile Microsoft'un gereksiz uygulamaları kaldırabilir, konum erişimi gibi ayarları tamamen kapatabilirsiniz.

bayağı sorun yaşıyorum. Bilgisayara saniyede 200 trojan giriyor, Microsoft'un güvenlik paronayağı askerleri haklıymış.

Herhangi bir sorun yaşamıyorum. İstediğim oyunları oynuyorum ve istediğim programları kullanıyorum. Herkesin abarttığı gibi Steam kullanılmaz durumda da değil.

Eki Görüntüle 192455

Gerek yok bu kadarına bence. Bilgisayarınız aşırı kötü değilse en azından Windows 8.1 falan kullanılabilir.

Gerek yok bu kadarına bence. Bilgisayarınız aşırı kötü değilse en azından Windows 8.1 falan kullanılabilir.
Hocam bilgisayarı iyi adamın olay tamamen görünümde, Windows 7 o harika aero görünümü ve sadeliği ile çok hoş bir işletim sistemi yani kimse kötü bir sistemden dolayı kullanmıyor.

Ben geçen haftalarda kurmuştum da anakart desteklemediği için driver olayı yatmıştı bende. 😁

Windows 11'in bir diğer büyük sorunu da yarattığı devasa elektronik atık potansiyelidir. Microsoft'un koyduğu yapay donanım engelleri yüzünden, 7. Nesil Intel işlemciler gibi gayet güçlü sistemler bile resmi olarak desteklenmiyor ve kurulum için çeşitli yöntemleri bypass etmeniz gerekiyor. Oysaki ben işyerimde, tam da bu 'desteklenmeyen' i7-7700 işlemci, 8 GB RAM ve dahili GPU ile Excel'den Outlook'a kadar tüm ofis işlerimi sorunsuzca yapabiliyorum. Bu durum, hâlâ fazlasıyla yeterli olan donanımların bilinçli bir şekilde israf edilerek elektronik çöplüğe itilmesinden başka bir şey değil.