- Makaleler
- 4
Çıktığında hala liseye gidiyordum. Heyecanlandırmıştı.
İlgilenmiyorum.
Anlatsana dostum tarihe karışmış Windows 7'de sorun yaşıyor musun? Hani desteği kesildi diye ortalık ayağa kalkıyor ya?İlgilenmiyorum.
Umarım bu, Win10 desteğiyle ilgili açılan son konu olur çünkü bugün en az 4 tane açıldı.
Anlatsana dostum tarihe karışmış Windows 7'de sorun yaşıyor musun? Hani desteği kesildi diye ortalık ayağa kalkıyor ya?
bayağı sorun yaşıyorum. Bilgisayara saniyede 200 trojan giriyor, Microsoft'un güvenlik paronayağı askerleri haklıymış.
Herhangi bir sorun yaşamıyorum. İstediğim oyunları oynuyorum ve istediğim programları kullanıyorum. Herkesin abarttığı gibi Steam kullanılmaz durumda da değil.
Eki Görüntüle 192455
Hocam bilgisayarı iyi adamın olay tamamen görünümde, Windows 7 o harika aero görünümü ve sadeliği ile çok hoş bir işletim sistemi yani kimse kötü bir sistemden dolayı kullanmıyor.Gerek yok bu kadarına bence. Bilgisayarınız aşırı kötü değilse en azından Windows 8.1 falan kullanılabilir.
Ben geçen haftalarda kurmuştum da anakart desteklemediği için driver olayı yatmıştı bende.Herhangi bir sorun yaşamıyorum. İstediğim oyunları oynuyorum ve istediğim programları kullanıyorum. Herkesin abarttığı gibi Steam kullanılmaz durumda da değil.
Ben geçen haftalarda kurmuştum da anakart desteklemediği için driver olayı yatmıştı bende.![]()
Kullanmıştım hocam bunu biliyorum hatta Masaüstü arka planınızı paylaşın diye bir konu da Reunion 7'den aldığım bir fotoyu paylaşmıştım. Hatta geçenlerde görmüştünüz zaten ben tamamen 22H2'ye Vista görünümü vermiştim.
Şunu deneyin hocam. 1 ay kullandım. Windows 10 LTSC 2021 tabanlıdır. Veya 2019.