Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.105 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.924 Yer Arcadia Bay 14 Ekim 2025 #31 WindowsDelisi1939 dedi: Cidden gözüne çarpa çarpa burayı mı taktın kafana? Sonuç olarak aynı gün içerisinde Windows 10 desteği kesilecek. Genişletmek için tıkla... Siz "Bu sabah Windows 10 desteği bitti" yazmışsınız, bu da maalesef doğru değildi. Bu nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim. Saat tam akşam 8'de asıl destek sonu konusunu açacağım.
WindowsDelisi1939 dedi: Cidden gözüne çarpa çarpa burayı mı taktın kafana? Sonuç olarak aynı gün içerisinde Windows 10 desteği kesilecek. Genişletmek için tıkla... Siz "Bu sabah Windows 10 desteği bitti" yazmışsınız, bu da maalesef doğru değildi. Bu nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim. Saat tam akşam 8'de asıl destek sonu konusunu açacağım.
KS KS WindowsDelisi1939 Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 156 Beğeniler 33 14 Ekim 2025 #32 Max Caulfield dedi: Siz "Bu sabah Windows 10 desteği bitti" yazmışsınız, bu da maalesef doğru değildi. Bu nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim. Saat tam akşam 8'de asıl destek sonu konusunu açacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam . Ben sabahtan kesildiğini düşünmüştüm. İyi sosyaller.
Max Caulfield dedi: Siz "Bu sabah Windows 10 desteği bitti" yazmışsınız, bu da maalesef doğru değildi. Bu nedenle bu bilgiyi paylaşmak istedim. Saat tam akşam 8'de asıl destek sonu konusunu açacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam . Ben sabahtan kesildiğini düşünmüştüm. İyi sosyaller.