Çözüldü Windows 11 22H2 güncelleştirmeleri denetleye tıklayınca ekran gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniRayss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 332
  • Etiketler Etiketler
    ekran
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MiniRayss

Uzman
Yer
Kimsesiz bir yer.
Ekranda sadece mouse var, güvenli modda ekran geliyor ama son güncelleştirmelerde veri yok.

Ekranda sadece mouse var.

DDU deniyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Ben 23h2 kullanıyorum şirkette. Bence iyi.

Yapıyorum, sadece denetleye tıkladım PC leş durumda. Yanlış driverleri sürekli kurmaya çalışıyor. Exproler bozuldu klasör açınca restart açıyor ve tüm driverler çöküyor. PC Rezalet durumda alt tarafı denetleye tıkladım, 23H2 yükselticem umarım düzelir. Böyle boş bir sebepten format atarsam canım çok sıkılır.

Şirket interneti kullandığımdan şu an da aşırı yavaş

--

Çözüm;

Güvenli mod da başka pc den usb ye attığım DDU ile driveri sildim.
Yeni driver yükledim.
Windows tekrar hatalı driver kurmasın diye Wub_v1.8 adlı yazılım ile kısa süreli updateyi zorla durdurdum.
22H2 den 23H2 ye yükselttim ve düzeldi.
DDU ile sürücüleri kaldırıp güncelleme adımınız bittiyse eğer büyük bir ihtimalle çözülecektir. Son durum nedir ?

DDU ile sürücüleri kaldırıp güncelleme adımınız bittiyse eğer büyük bir ihtimalle çözülecektir. Son durum nedir ?
DDU ile sildim geldi ekran fakat çok kötü durumda cihzaım, Update yapıyorum tekrar ve AMD nin otomatik driver tespit uygulamasını açamadım. Çalıştıramıyor yayıncı ile görüşün diyor güç bela buldum driveri, AMD APU driverini kurup tekrar yazacağım (Tabii kurabilirsem.)

Otomatik indiriciler bazen sıkıntı olabiliyor. Sitesinden manuel kurulum deneyin.

Otomatik indiriciler bazen sıkıntı olabiliyor. Sitesinden manuel kurulum deneyin.

Yaptım PC düzeldi FAKAT klasör açamıyorum. Açınca exproler adını yazamıyorum, restart atıyor kendine.

--

Acil cevap lazım 23H2 iyi mi? 22H2'den direkt 23H2'ye güncelleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 23h2 kullanıyorum şirkette. Bence iyi.

Yapıyorum, sadece denetleye tıkladım PC leş durumda. Yanlış driverleri sürekli kurmaya çalışıyor. Exproler bozuldu klasör açınca restart açıyor ve tüm driverler çöküyor. PC Rezalet durumda alt tarafı denetleye tıkladım, 23H2 yükselticem umarım düzelir. Böyle boş bir sebepten format atarsam canım çok sıkılır.

Şirket interneti kullandığımdan şu an da aşırı yavaş

--

Çözüm;

Güvenli mod da başka pc den usb ye attığım DDU ile driveri sildim.
Yeni driver yükledim.
Windows tekrar hatalı driver kurmasın diye Wub_v1.8 adlı yazılım ile kısa süreli updateyi zorla durdurdum.
22H2 den 23H2 ye yükselttim ve düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…