Detaylar
Kim cevapladı?paradox_1111
Uzman
Hocam şimdi 24H2'ye geçmeseniz daha iyi olur bilgisayarda ciddi bir performans düşüşü oluyor
Guest4901244
Uzman
Merhaba arkadaşlar, Windows 11 24H2'ye geçilmeli midir? Kurulumsuz olarak geçilirse sıkıntı olur mu?
24H2'de pek bir değişiklik göremedim açıkçası, performans düşüşleri oluyormuş dediler. Ben fark etmedim ama öbürlerinin dedikleri doğru olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ranchen
Uzman
Windows ayarlarında vb. bi değişiklik oluyor mu?Bende bir sıkıntı yok. Windows Update üzerinden geçtim. Ama bu bilgisayardan bilgisayara değişir.
umut.dll
Becerikli
Olmuyor.
24H2 sürümü şuan için iyi durumda, yani evet geçilir.Merhaba arkadaşlar, Windows 11 24H2'ye geçilmeli midir? Kurulumsuz olarak geçilirse sıkıntı olur mu?
RoaringLion
Üstün
Windows 10’un desteği kesilene dek bekleyin.
Merhaba,
İki gün önce daha fazla dayanamayıp Windows 11 24H2'den Windows 10 22H2'ye geçtim. Genel olarak çok mutluyum. Bu konu hakkında biraz yazmak istedim.
Öncelikle akıcılık inanılmaz arttı. En büyük artısı bu. Klasörler arası gezinirken bile fark hissettim. Masaüstünde bir klasör oluşturup yeniden adlandırmak gibi en temel görevler zaten kusursuz yapılabiliyor. Windows 11'i kullanmaya alışınca normal gelmeye başlamış meğer ama yavaş kullanıyormuşum. Artık fark hissetmiyorum çünkü Windows 10'a alıştım ama biliyorum ki Windows 10 daha hızlı çalışıyor. Örnek vermek gerekirse...
İki gün önce daha fazla dayanamayıp Windows 11 24H2'den Windows 10 22H2'ye geçtim. Genel olarak çok mutluyum. Bu konu hakkında biraz yazmak istedim.
Öncelikle akıcılık inanılmaz arttı. En büyük artısı bu. Klasörler arası gezinirken bile fark hissettim. Masaüstünde bir klasör oluşturup yeniden adlandırmak gibi en temel görevler zaten kusursuz yapılabiliyor. Windows 11'i kullanmaya alışınca normal gelmeye başlamış meğer ama yavaş kullanıyormuşum. Artık fark hissetmiyorum çünkü Windows 10'a alıştım ama biliyorum ki Windows 10 daha hızlı çalışıyor. Örnek vermek gerekirse...
- RoaringLion
- windows windows 10
- Forum: Windows 10
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-