Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deniz İyigöze

Üyecik
Recep Beyin 24H2 kurulumunu izledim ve yeni bir SSD aldığım için Windows 11 kurmaya karar verdim fakat kurulum sırasında internet ayarları kısmında sürücüleri USB üzerinden yükleyebileceğimizi söylüyor bunun için daha öncesinde o USB'ye bir şeyler indirmemiz gerekiyor mu yoksa Rufus tarafından otomatik olarak inmiş mi olacak?

Çözüm

Öncelikle buradan Windows 11 24H2 ISO dosyasını indirin, daha sonra da Rufus ile flash belleğe yazdırın. Windows kurulumu sonrası Windows Update açın, gerekli sürücüler yükleniyor. Ekran kartı sürücünüzü kendi sitesinden indirip manuel olarak kurun, Windows eski sürücü kuruyor.

Buradan adım adım izleyerek yapabilirsiniz:

Öncelikle buradan Windows 11 24H2 ISO dosyasını indirin, daha sonra da Rufus ile flash belleğe yazdırın. Windows kurulumu sonrası Windows Update açın, gerekli sürücüler yükleniyor. Ekran kartı sürücünüzü kendi sitesinden indirip manuel olarak kurun, Windows eski sürücü kuruyor.

Çözüm

Teşekkürler hocam tek korkum Wi-Fi sürücüsünü nasıl yükleyeceğimdi o da sanırım otomatik oluyor. Sağ olun.

Buraya ek bilgi eklemek istiyorum, yonga seti sürücülerini de manuel kurmayı tavsiye ediyorum ben. Windows'un kurduğu sürücüler eğer Turbo mod gibi ayarlar mevcutsa bu ayarı çalıştırmıyor.

Teşekkürler hocam tek korkum Wi-Fi sürücüsünü nasıl yükleyeceğimdi o da sanırım otomatik oluyor. Sağ olun.

Wi-Fi sürücüsü aşırı yeni bir sürücü değilse kurması sorun olmaz, Microsoft sunucularına düşmüştür.

Buraya ek bilgi eklemek istiyorum, yonga seti sürücülerini de manuel kurmayı tavsiye ediyorum ben. Windows'un kurduğu sürücüler eğer Turbo mod gibi ayarlar mevcutsa bu ayarı çalıştırmıyor.

Wi-Fi sürücüsü aşırı yeni bir sürücü değilse kurması sorun olmaz, Microsoft sunucularına düşmüştür.
Yani Bilgisayarım 2022 model dell g15 5520 çok da anlamıyorum bu işlerden

Birde kusura bakmayın ilk defa böyle forum kullanıyorum cevaplarınız için teşekür ederim yardımcı olanlara da aynı şekilde.

Yani Bilgisayarım 2022 model dell g15 5520 çok da anlamıyorum bu işlerden

Birde kusura bakmayın ilk defa böyle forum kullanıyorum cevaplarınız için teşekür ederim yardımcı olanlara da aynı şekilde.
2022 model bir bilgisayarın her sürücüsü rahatlıkla kurulacaktır, çok kafaya takmanıza gerek yok. Umarım sorunsuz kurup kullanırsınız.

Teşekkürler hocam, tek korkum Wi-Fi sürücüsünü nasıl yükleyeceğimdi o da sanırım otomatik oluyor. Sağ olun.
Rica ederim, evet Windows Update otomatik yüklüyor. Kurulum sonrası Windows Update açın yeterli. Onun dışında dediğim gibi ekran kartı sürücünüzü kendi sitesinden manuel olarak indirip kurun.