Vay tebrik ederim. Bende ilk sızdığında indirip denemiştim. Ama dediğim gibi halen stabil değil Windows 11. Hangi sürümü kullanan biriyle konuş kapı yine aynı yere çıkıyor: Hatalar, hatalar, hatalar.
Vay tebrik ederim. Bende ilk sızdığında indirip denemiştim. Ama dediğim gibi halen stabil değil Windows 11. hangi sürümü kullanan biriyle konuş kapı yine aynı yere çıkıyor: Hatalar, hatalar, hatalar.
Vay tebrik ederim. Bende ilk sızdığında indirip denemiştim. Ama dediğim gibi halen stabil değil Windows 11. Hangi sürümü kullanan biriyle konuş kapı yine aynı yere çıkıyor: Hatalar, hatalar, hatalar.
Buna tam katılmıyorum, evet 21h2 ve 22h2 sürümlerinde sorunlar devam ediyordu (özellikle Windows Gezgini çökmeleri), ama şu an 23H2 ve 24H2 sürümlerinde ekstra hatalar yok, evet arayüz kasmaları hafiften de olsa var ama bunun sebebi de yeni bir işletim sistemi olması, Windows 10'un ilk zamanları da bu eleştiriler vardı. Şimdi ise sistem 9.yılını tamamlıyor.
Sürüm 24h2, Build 26252 kullanıyorum. 26100'den çok daha stabil. Deneyimli kullanıcı değil iseniz resmi sürüm çıkana kadar geçmenizi önermezdim ama hatalar ile karşılaşmadım bu sürümde.
Sürüm 24h2, Build 26252 kullanıyorum. 26100'den çok daha stabil. Deneyimli kullanıcı değil iseniz resmi sürüm çıkana kadar geçmenizi önermezdim ama hatalar ile karşılaşmadım bu sürümde.
Size yemin ederim, eskilerden beri forumlarda Windows 11 adına trilyon tane öğretici, zibilyon tane de güncelleme konusu açmışımdır. Sızdırma ISO'sundan bu yana, bir kere bile ne stabillik konusunda, ne de performans konusunda en ufak sorun yaşamadım. Favori işletim sistemimdir Windows 11.
Dediğiniz gibi çıkalı üstünden 9 yıl geçmiş olan bir işletim sisteminin üstüne kurulu olan (halen daha çoğu yerde Windows 11 kullanmanıza rağmen Windows 10 gibi gözüken pencereler mevcut ve önümüzde ki 3 yıl daha düzeltilecek gibi durmuyorlar xd) ve kendi çıkışının da üstünden neredeyse 3 yıl geçmiş bir işletim sisteminden bahsediyoruz.
Tam olarak ne demeye çalışıyorsunuz? Yeni bir işletim sistemi değil ki Windows 11. Windows 10'un kötü cilalanmış bir hali. Windows 8.1 gibi. İnsanlar halen daha Windows 11'de düzinelerce hatalarla karşılaştığını forumlarda söylenirken gelip bana "o kadar hata yok ya" demeniz çok saçma.