2323
Becerikli
Sizin adınıza sevindim.Canary kanalında olmama rağmen optimizasyon sorunu veya hata yaşamadım.
Dost, Windows 11 24H2 stabil değil. Bu konuya verdiğim cevap, bu sürümün stabil olmaması ve zaten diğer sürümlerinde halen stabil olmamasıydı. Sen ise bunu alıp buradan getirip "Bende stabil, şunda stabil, şurada stabil, önceden değildi ama şu an stabil" gibi yerlere getiriyorsun ama alakaları yok. Sende düzgün çalışıyor olması Windows 11'in stabil olup olmadığı anlamına gelmez. Ben internete bakıyorum. Stabil demek çok nadir sorun çıkartan, herhangi bir eksiği falan olmayan şeylere denir. Windows 11 sence oturmuş bir işletim sistemi mi? Çıkışının üstünden 3 sene geçmiş insanlar halen şu stabil mi bu stabil mi diye soruyor yahu. Bir şeyin üstünden çıkalı bu kadar zaman geçmesine rağmen insanlar halen bu konularda tartışıyorlarsa cevap bellidir zaten.
Ne dediğinizi anlayamadım. Beğenen dönmez beğenmeyen döner, ben aksini mi söyledim?Geri dönme şansı sanki yok. Beğenmediyse geri döner Windows 10'a bu kadar basit.
Böyle bir şey de ima etmemiştim. Nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlayamadım.Sırf internetin her köşesinde sorunlu diye bizde sorunlu mu olacak?