Black_eagle 1903
Yetkin
Windows 8.1 gibi derken? Windows 8.1 Windows 10'dan da stabil bir işletim sistemiydi. Windows 8.1'in Windows 7'den bile hızlı çalıştığını söyleyebilirim. Hard diskte bile windows 8.1 iyi çalışırdı. Ama artık tarih oldu. Microsoft 8.1 gibi hafif ve hızlı bir işletim sistemi çıkarmalı artık zamanı geldi. Öyle bir işletim sistemi herhangi bir ssd de neredeyse kusursuz bir şekilde çalışacaktır. Bu arada Windows 8.1 de windows 8 in cilalanmış halidir. Cilalama öyle değil böyle olur.Sizin adınıza sevindim.
Dediğiniz gibi çıkalı üstünden 9 yıl geçmiş olan bir işletim sisteminin üstüne kurulu olan (halen daha çoğu yerde Windows 11 kullanmanıza rağmen Windows 10 gibi gözüken pencereler mevcut ve önümüzde ki 3 yıl daha düzeltilecek gibi durmuyorlar xd) ve kendi çıkışının da üstünden neredeyse 3 yıl geçmiş bir işletim sisteminden bahsediyoruz.
Tam olarak ne demeye çalışıyorsunuz? Yeni bir işletim sistemi değil ki Windows 11. Windows 10'un kötü cilalanmış bir hali. Windows 8.1 gibi. İnsanlar halen daha Windows 11'de düzinelerce hatalarla karşılaştığını forumlarda söylenirken gelip bana "o kadar hata yok ya" demeniz çok saçma.
Son düzenleme: