Canary kanalında olmama rağmen optimizasyon sorunu veya hata yaşamadım.
Sizin adınıza sevindim.

Belki deneyecek yeni insanlarda stabil olacak?
Dost, Windows 11 24H2 stabil değil. Bu konuya verdiğim cevap, bu sürümün stabil olmaması ve zaten diğer sürümlerinde halen stabil olmamasıydı. Sen ise bunu alıp buradan getirip "Bende stabil, şunda stabil, şurada stabil, önceden değildi ama şu an stabil" gibi yerlere getiriyorsun ama alakaları yok. Sende düzgün çalışıyor olması Windows 11'in stabil olup olmadığı anlamına gelmez. Ben internete bakıyorum. Stabil demek çok nadir sorun çıkartan, herhangi bir eksiği falan olmayan şeylere denir. Windows 11 sence oturmuş bir işletim sistemi mi? Çıkışının üstünden 3 sene geçmiş insanlar halen şu stabil mi bu stabil mi diye soruyor yahu. Bir şeyin üstünden çıkalı bu kadar zaman geçmesine rağmen insanlar halen bu konularda tartışıyorlarsa cevap bellidir zaten.

Geri dönme şansı sanki yok. Beğenmediyse geri döner Windows 10'a bu kadar basit.
Ne dediğinizi anlayamadım. Beğenen dönmez beğenmeyen döner, ben aksini mi söyledim?

Sırf internetin her köşesinde sorunlu diye bizde sorunlu mu olacak?
Böyle bir şey de ima etmemiştim. Nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlayamadım.

Böyle bir şey de ima etmemiştim. Nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlayamadım.

1720884220775.webp

Alın yazmışsınız. Benim çıkardığım o.

"Bende stabil, şunda stabil, şurada stabil, önceden değildi ama şu an stabil" gibi yerlere getiriyorsun ama alakaları yok. Sende düzgün çalışıyor olması Windows 11'in stabil olup olmadığı anlamına gelmez."

Sizde sanki herkeste stabil değil gibi söylüyorsunuz.

Eki Görüntüle 65280

Alın yazmışsınız. Benim çıkardığım o.
Tamam işte. İnternetin her köşesinde sorun yaşayan insanlar mevcut iken siz gelip "ben sorun yaşamıyorum ki" yazıyorsunuz.

Sizde sanki herkeste stabil değil gibi söylüyorsunuz.
Sorun yaşayanların oranı sorun yaşamayanların oranına göre bir hayli fazla olduğundan olabilir mi?

Dost, Windows 11 24H2 stabil değil.

24H2 en stabil Windows 11 sürümüdür şu ana kadar. Test ettiğiniz sistem kötü ise ki 6 GB ve üstü RAM'de gayet düzgün çalışıyor. Olabilir.

Konuya genel bakışım ise sistemine göre konuş. Herkeste farklılık gösterebilir ama ben çoğunluğun stabillik konusunda problem yaşamadığını, hatta daha da performansın arttığı ile ilgili yorumlarını gördüm.

Tamam işte. İnternetin her köşesinde sorun yaşayan insanlar mevcut iken siz gelip "ben sorun yaşamıyorum ki" yazıyorsunuz.

Bir bildiğimiz vardırda yazıyoruz. Konu sahibi denesin belki onda stabil olacak diye söylüyoruz. Siz gelmişsiniz. "24H2 stabil değil tavsiye etmiyorum." Ben bile Windows 11 ilk çıktığında sıkıntı çıkarcak diye korkuyordum herkesin deneyimi berbat diye ama sıkıntı çıkmamıştı.

Sorun yaşayanların oranı sorun yaşamayanların oranına göre bir hayli fazla olduğundan olabilir mi?

Belkide konu sahibi sıkıntı yaşamayacak?

Elinde bir tablo veya kaynak var mı? Ben çoğu forumda insanların görüşlerini okudum, yerli ve yabancı. Hiç öyle stabillik sorunu yaşayan görmedim.

Ekstra ekleme: Windows feedback uygulamasında bile sorun yaşayan sayısı az. Hepsi buglar ile ilgili.

Elinde bir tablo veya kaynak var mı? Ben çoğu forumda insanların görüşlerini okudum, yerli ve yabancı. Hiç öyle stabillik sorunu yaşayan görmedim.

Ekstra ekleme: Windows feedback uygulamasında bile sorun yaşayan sayısı az. Hepsi buglar ile ilgili.

22H2 çıktığından beri kötü bir yorum duymadım Windows 11'e bugüne kadar zaten. 21H2 rezaletti bir tek.

Bu sürümü aktif olarak kullanan arkadaşlar, bu sürüm sizce stabil mi? Forum'dan indirdiğim ISO'yu yazdırdım fakat geçmeli miyim bilmiyorum, çünkü dev sürümüymüş.

İzle ve karar ver. Windows 10 halen en iyisi. 24H2 şu an önizleme sürümü. RTM olarak çıkınca sonuç ne olur o ayrı konu. Not: W11 23H2 kullanıyorum.

Bir bildiğimiz vardırda yazıyoruz. Konu sahibi denesin belki onda stabil olacak diye söylüyoruz. Siz gelmişsiniz. "24H2 stabil değil tavsiye etmiyorum." Ben bile Windows 11 ilk çıktığında sıkıntı çıkarcak diye korkuyordum herkesin deneyimi berbat diye ama sıkıntı çıkmamıştı.
Yani YouTube'da öylesine gezinirken bile şu şekil videolar görüyorsam:

Bence inandığınız şeyleri bi' sorgulamanız lazım. (videoda kısaca neden Windows 11'in Windows 10'a göre daha az tercih edildiğini ve kardeşi gibi başarı yakalayamadığını anlatılıyor)