yüksek mod derkenNitrosense sürekli yüksek modda çalışıyor ise bu normal, kendim de yaşamıştım. Arada otomatiğe alın. Ses çıkma sorununu hala anlamadım maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Sistem yanlış kurulum yapmış olabilir. Kurtarma menüsünden CMD’den onarım yapın. Yada Acer recovery ile kurtarma yapın. Tavsiyem Acer recovery ile format atmanız.Böyle rezil bir işletim sistemi görmedim. Windows 11 hem donuyor hem de 2 dakikada kapanıyor.
Acer’larda mod seçenekleri oluyor. Çoğu bilgisayarda var zaten.
NitroSense sürekli yüksek modda çalışıyor ise bu normal, kendim de yaşamıştım. Arada otomatiğe alın. Ses çıkma sorununu hala anlamadım maalesef.
Ses olayı şöyle hoparlörü bilmiyorum cihazı aldığımdan beridir kulaklık kullanıyorum ve bir şey açarken saniyelik cııırt sesi geliyor.
Ses olayı şöyle hoparlörü bilmiyorum cihazı aldığımdan beridir kulaklık kullanıyorum ve bir şey açarken saniyelik cııırt sesi geliyor.
Büyük ihtimal o da aynı sorundan. Çünkü sistemde yük olduğunda zorlandığında benim de öyle oluyor.
Büyük ihtimal o da aynı sorundan. Çünkü sistemde yük olduğunda zorlandığında benim de öyle oluyor.
Belki de çünkü ilk defa böyle bir şey karşıma çıktı daha öce ki laptopumda yoktu belki de AMD iel alakalı bir sorun.
Belki de çünkü ilk defa böyle bir şey karşıma çıktı daha öce ki laptopumda yoktu belki de AMD iel alakalı bir sorun.
Bence en iyisi Acer recovery yapın. Tertemiz.
Kurtarma bölümünüz duruyor mu?
daha 1 hafta oldu windows 11 geçeli recovery yapınca düzeleceğini sanmam donma olayı da şöyle ağ pil ya da ses simgesine tıklağımda 3 saniye fare donuyor ama bir daha ne kadar tıklatırsam tıklatayım donmuyor sadece pc kapatıncca ya da yeniden başlatınca 1 kere yapıyorBence en iyisi Acer recovery yapın. Tertemiz.
Kurtarma bölümünüz duruyor mu?
Fayda eder hocam. Acer Recovery ile fayda eder.daha 1 hafta oldu windows 11 geçeli recovery yapınca düzeleceğini sanmam donma olayı da şöyle ağ pil ya da ses simgesine tıklağımda 3 saniye fare donuyor ama bir daha ne kadar tıklatırsam tıklatayım donmuyor sadece pc kapatıncca ya da yeniden başlatınca 1 kere yapıyor
Bilgisayara kendi Acer imajını yüklüyor fabrika sürümüne.
ben windows 10 yüklemiştim temiz formatla bence acer recovery yapamamFayda eder hocam. Acer Recovery ile fayda eder.
Bilgisayara kendi Acer imajını yüklüyor fabrika sürümüne.
Büyük ihtimal. Kurtarma bölümü duruyor mu bir kontrol edin.ben windows 10 yüklemiştim temiz formatla bence acer recovery yapamam
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-