Belki de çünkü ilk defa böyle bir şey karşıma çıktı daha öce ki laptopumda yoktu belki de AMD iel alakalı bir sorun.

Bilgisayarın modeli ne ki? Çoğu Acer cihaza çoktan Windows 11 güncellemeleri tanımlandı ve BIOS güncellemeleri gönderildi. Kendi cihazım Windows 11 ile geldi zaten benim. Çok eski bir cihaz almışsınızdır belki.

Bilgisayarın modeli ne ki? Çoğu Acer cihaza çoktan Windows 11 güncellemeleri tanımlandı ve BIOS güncellemeleri gönderildi. Kendi cihazım Windows 11 ile geldi zaten benim. Çok eski bir cihaz almışsınızdır belki.
acer nitro 16 evet windows 11 le geldi ben daha sonra windows 10 geçtim ama ekran kartı sürücü uyuşmazlığı oldu 1 hafta önceye kadar sonra tekrar windows 11 yükledim

acer nitro 16 evet windows 11 le geldi ben daha sonra windows 10 geçtim ama ekran kartı sürücü uyuşmazlığı oldu 1 hafta önceye kadar sonra tekrar windows 11 yükledim
Neden 10'a geçme gereği duydunuz ki? Acer'in kendi ayarları belki bu yüzden bozulmuştur. Windows 11'in sürücüleri 10 ile her zaman uyumlu çalışmıyor.

Tüm sürücüleri doğru kurdunuz mu kontrol edin. Ayrıca kendi sitesinden mi kurdunuz sürücüleri?

Bu bilgisayar icin oncelikle Windows 11 kur ve orjinal key ile kullan. Kurduktan sonra her seyi güncelle. Formattan sonra ve suruculer kurulduktan sonra hala ayni sorunu yapiyorsa garantiye gondermelisiin.