SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba.

Windows 10 desteği biteceği için yakın zamanda mecburen Windows 11’e geçeceğim. Fakat format sırasında “install driver to show hardware” hatası alıyorum ve devam edemiyorum. Format ekranından çıkmak gerekiyor. Bu sorun daha önce laptopumda da başıma gelmişti, format flashını başka bir bilgisayarda hazırlayarak çözmüştüm. Ancak güncel sistemimde bu yöntem işe yaramadı. Başka bir önerisi olan var mı? Bir de hangi Windows 11 sürümünü önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba.

Windows 10 desteği biteceği için yakın zamanda mecburen Windows 11'e geçeceğim. Fakat format sırasında “install driver to show hardware” hatası alıyorum ve devam edemiyorum. Format ekranından çıkmak gerekiyor. Bu sorun daha önce laptopumda da başıma gelmişti, format flashını başka bir bilgisayarda hazırlayarak çözmüştüm. Ancak güncel sistemimde bu yöntem işe yaramadı. Başka bir önerisi olan var mı? Bir de hangi Windows 11 sürümünü önerirsiniz?

BIOS'tan VMD'yi kapatıp dener misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak BIOS'tan kapanmiyorsa baska bir USB'ye VMD suruculerini de atabilirsin. Buradan indir ve USB'nin kok dizinine at; "Surucu ekle" deyip de USB'yi secer secmez disklerinin gozukmesi gerekli.
Her sistem için tek bir VMD sürücüsü yok. Bu yüzden forumda hazırladığımız linkleri verin:

AMD olduğunu baştan söylesene. O ayar Intel de var. Senin yapacağın şey laptopun modeli girip destek kısımda chipset kısma gelip AMD RAID driver indirmen. İndirip USB belleğe atacaksınız. Kurulumda dosyayı seçip kuracaksınız.

AMD olduğunu baştan söylesene. O ayar Intel de var. Senin yapacağın şey laptopun modeli girip destek kısımda chipset kısma gelip AMD RAID driver indirmen. İndirip USB belleğe atacaksınız. Kurulumda dosyayı seçip kuracaksınız.

Şu an kullandığım sistem özelliği; 7600X işlemci, B650 S2H anakart, 5060 Ti ekran kartı.

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/b650.html

AMD RAID Installer​

Revision Number
6.10.09.200

Bunu mu indirmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör: