lengthow

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, laptopumda ilk defa dün gece ve bu gece mavi ekran yedim. Dün gece olan FC25 oynarken oldu, çok buglu bir oyun olduğu için bir şeyleri sapıttırmıştır diyerek umursamadım. Ancak bugün dizi izlerken tekrar oldu. MEMORY_MANAGEMENT diye bir hata yazıyordu. RAM'lerimde ve SSD'de bir sorun olduğunu sanmıyorum ancak 512 GB olan SSD'de garip bir dalgalanma var. Testlerini yapıp göndereceğim. Minidump dosyalarını da paylaşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Lenovo LOQ 15IRH8
  • RTX 4060
  • i5-12450H
  • 2x16 Crucial 4800 MHz DDR5 RAM
  • 1TB Samsung EVO 970 Plus M.2
  • 512 GB Samsung modelini bilmediğim bir M.2 SSD
Minidump

Adsasdız.webp

Adsdsasdız.webp

Adsız.webp

Adsızs2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, laptopu taşıdıktan ve pilde kullanırken donanımda gevşeme veya ısınma gibi sorunlar mavi ekranlara neden olabilir. Bunları kontrol etmek faydalı olabilir.
Bu yüzden olabilir o zaman herhalde, ikisi de o zamanlar oldu çünkü. Hemen olmadı ama taşıdıktan 1 saat sonra falan oldu ikisi de.

Bu yüzden olabilir o zaman herhalde, ikisi de o zamanlar oldu çünkü. Hemen olmadı ama taşıdıktan 1 saat sonra falan oldu ikisi de.
Evet, taşıma ve pilde kullanma sonrası mavi ekranlar yaşanması, donanımda gevşeme veya ısınma problemi olabilir. Bir süre sonra bu tür sorunlar kendini gösterebilir.