Windows 11 mi Windows 10 mu kurmalıyım?

@umut.dll, Ağır yaratır. Windows 10'un desteği bu sene kesiliyor. Yani geriye daha 0 gün açıkları kapatılamamış bir işletim sistemi kalıyor. Ayrıca 5-6 yıl format atmamak da iyi bir fikir değil. 24H2'nin desteği 26H2 çıkmaya yakın veya çıktıktan sonra kesilecektir. Yani 24H2'nin de 2 yıllık ömrü var. Geriye kalan 4 yılınız boş olacak. İlla ki ya sürüm yükseltecek ya da yeni temiz format atacaksınız. Eğer hiç sürüm yükseltmek ile uğraşmadan çok uzun süre kullanmak istiyorsanız Debian Stable gibi linux dağıtımlarına bakın.

Evet sistem iyiyse bence kesinlikle Windows 11, Windows 10 daha hızlı tepki veriyor gibi bir durum var fakat bunu şöyle açıklayabilirim "eskiden grafikleri düşük basit oyunlarla, şimdi grafikleri yüksek gelişmiş oyunlar " karşılaştırması gibi, sistem iyiyse grafikleri yüksek oyun daha fazla keyf verecektir.

Hangisi sana uygunsa Windows 11 kullandım mavi ekran veriyordu Windows 10'da böyle sorun yaşamadım bende 24H2'ye geçmeyi düşünüyorum denemek lazım.

Microsoft'u protesto etmek istiyorsan 10, pek takmıyorsan 11.
Microsoft'u protesto etmenin yolu, iki Microsoft ürünü arasında seçim yapmak değil, Microsoft ile alakası olmayan bir ürün kullanmaktır.

Hocam 10'a güvenlik güncellemeleri gelmeyecek diyorlar. Gelmemesi sorun yaratır mı?
İnternet'ten gördüğünüz her şeye tıklamıyorsanız, hayır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt