Windows 11 vs Arch Linux

Hocam ek bir bilgi daha. Waylandda X11'e nazaran fare donması daha sık yaşanıyor. Özellikle bir uygulama açarken bu çok sık yaşanıyor.

Gerçekten bu durumda Dual Boot yapmak çok mantıklı eğer karşılayacak depolama alanı varsa.

Dual Boot yapmaya karşıyım. Bir bilgisayarda bence 1 işletim sistemi olmalı. Zaten hiç yüzüne bile bakmıyorsun bi zamandan sonra diğer sık kullanmadığın işletim sistemine.

Dual Boot yapmaya karşıyım. Bir bilgisayarda bence 1 işletim sistemi olmalı. Zaten hiç yüzüne bile bakmıyorsun bi zamandan sonra diğer sık kullanmadığın işletim sistemine.
Orası kullanıcıya bağlı. Genelde günlük kullanıcılar bir hevesle deniyorlar ama aslında işlerini birinde görünce diğeriyle uğraşmayıp yükledikleriyle kalıyorlar. Ben zamanında birkaç yıl harici diskte yüklü olarak kullandım, sadece Windows'a oyun oynamaya ve bazı ofis dosyalarında aktarım için giriyordum. Yani işin özü kullanım amacıyla ve biraz da kullanıcının donanımıyla/işiyle alakalı.

Ekran kartin nedir? Ben hic boyle bir durum yasamadim.

Sürücüsünü kurdun mu? Kurmadiysan acik kaynakli nouveau kullaniyor olabilirsin. Bunun yazarsan NVIDIA'nin kendi yayinladigi suruculeri kurabilirsin.
pacman -S nvidia-open

Sürücüsünü kurdun mu? Kurmadiysan acik kaynakli nouveau kullaniyor olabilirsin.
pacman -S nvidia-open
Hocam özel mülkiyetli NVIDIA sürücüleri kurulu geliyor zaten Archda. Bende NVIDIA özel mülkiyetli sürücüler yüklü.

Open mı yükliyeyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…