Microsoft elemanları seviniyordur şu an. Webcam'den OF yapan kızları röntgenleyecekler beleşten.Maalesef öyle olacak gibi. Olmadı, bir de kameraya erişsinler az böyle.
Bazı hizmetleri bile svchost içine ekliyorlar. Yani onda da aynısı olabilir fakat pek sorun değil; Linux bir kullanıcı daha kazandı.
Yapay zeka içindir yüksek ihtimalle.
Detaylar
Kim cevapladı?Zaten çekiyorlar.
Evet ya. 4 tane oyunum anti-hile yüzünden çalışmıyor. Gerisi Windows ile aynı. Onlarda çalışsın ben geçerim belki.Şu oyun sorunu kökten çözülse de herkes GNU/Linux'e geçse.
Ne çekiyorlar hocam?
Ekran görüntüsü ve 20+11.
Valla ben oyun oynamıyorum, kafam rahat.Evet ya. 4 tane oyunum anti-hile yüzünden çalışmıyor. Gerisi Windows ile aynı. Onlarda çalışsın ben geçerim belki.
Neyse, gırgır şamata bırakırsak, ekran görüntüsü aldıktan sonra diyelim ki MS verileri sızdırdı. O zaman ne olacak?
Veriler diskinde şifrelenmiş olarak depolanacakmış. Yani Microsoft'a gönderilmiyor.Neyse, gırgır şamata bırakırsak, ekran görüntüsü aldıktan sonra diyelim ki MS verileri sızdırdı. O zaman ne olacak?
Niyet.
Ona varım, bak ama yine de normal kullanımda Linux kullanacağım. Uzun zamandır zaten aklımda Linux geçmek. Sırf yapay zekasına ihtiyaç duyarsam kullanırım.Veriler diskinde şifrelenmiş olarak depolanacakmış. Yani Microsoft'a gönderilmiyor.