Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egemenow

Başarılı
Merhaba. Windows 11 Pro 23H2 sürümünü kullanıyorum, geçen temmuz ayında temiz kurulum yapmıştım. WD Green 500GB M.2 SSD kullanıyorum (tüm sistem 2023 Haziran ayında dizildi) kafam karıştığı için konu açtım, aydınlatırsanız sevinirim.

Toplam 446 GB
Boş 157GB
Kullanılan 289GB
Oyun 110GB
Ekran kayıtları 46 GB
Kalan 133= bu ne?

Ek olarak Roblox, Epic, Steam, Ubisoft, Amazon Games, EA ve sürücüler var. Edit programı vs. yok.

PC'de olan ama gözükmeyen bir dosya mı var? Normal mi değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Senin hesabındaki uygulamalar ve oyun yeri toplamda 110 GB kaplarken burada 196 GB gösteriyor. Yani 86 GB fazlalık burada. Onun dışında sistem dosyalarını da hesaba katmamışsın, onlar da toplam 44 GB kaplıyor. Toplamda 130 GB oldu zaten. Ayarlardaki "Yüklü uygulamalar" kısmı genelde düzgün göstermiyor ama gene de oraya girip bakabilirsin veya TreeSize üzerinden "Program Files (x86)"yı ve "Users"ı genişleterek hangi uygulamaların yer kapladığını görebilirsin.
Merhaba. Windows 11 Pro 23H2 sürümünü kullanıyorum, geçen temmuz ayında temiz kurulum yapmıştım. WD Green 500GB M.2 SSD kullanıyorum (tüm sistem 2023 Haziran ayında dizildi) kafam karıştığı için konu açtım, aydınlatırsanız sevinirim.

Toplam 446 GB
Boş 157GB
Kullanılan 289GB
Oyun 110GB
Ekran kayıtları 46 GB
Kalan 133= bu ne?

Ek olarak Roblox, Epic, Steam, Ubisoft, Amazon Games, EA ve sürücüler var. Edit programı vs. yok.

PC'de olan ama gözükmeyen bir dosya mı var? Normal mi değil mi?
TreeSize Free ile kontrol edin.

Ayarlardan Sistem > Depolama sekmesine gelip fotoğraf paylaşır mısın?

TreeSize Free ile kontrol edin.

Dosya Ekleri

• a.webp
    a.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 65
  • aa.webp
    aa.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 71
Senin hesabındaki uygulamalar ve oyun yeri toplamda 110 GB kaplarken burada 196 GB gösteriyor. Yani 86 GB fazlalık burada. Onun dışında sistem dosyalarını da hesaba katmamışsın, onlar da toplam 44 GB kaplıyor. Toplamda 130 GB oldu zaten. Ayarlardaki "Yüklü uygulamalar" kısmı genelde düzgün göstermiyor ama gene de oraya girip bakabilirsin veya TreeSize üzerinden "Program Files (x86)"yı ve "Users"ı genişleterek hangi uygulamaların yer kapladığını görebilirsin.

Çözüm
Evet hocam bazı şeyler gözümden kaçmış. Bu program çok işime yaradı, teşekkür ederim yardımlarınız için.