Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?Şu anda büyük bir yenilik yok fakat sızıntılar yapay zekaya dayalı bir sürüm olacağını söylüyor. Windows 12'de de bu yapay zeka özellikleri olacakmış.
Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?Şu anda büyük bir yenilik yok fakat sızıntılar yapay zekaya dayalı bir sürüm olacağını söylüyor. Windows 12'de de bu yapay zeka özellikleri olacakmış.
Windows 11 bile hala Windows 10'un seviyesine gelemedi bana göre.Şu anda büyük bir yenilik yok fakat sızıntılar yapay zekaya dayalı bir sürüm olacağını söylüyor. Windows 12'de de bu yapay zeka özellikleri olacakmış.
Umarım getirmez ama ben şahsen o kadar büyük bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Tahminimce dosya arama, sistem özellikleri değiştirme falan gibi şeylerde teknik bilgisi olmayan kullanıcılara yardım edecek. Umarım tahminim doğru çıkar ve tamamen yapay zekaya dayalı bir işletim sistemi görmeyiz. Zaten abonelik ile kullanılacağı iddiaları var umarım o da yalan çıkar veya hem abonelik hem tam sürüm olarak yaparlar.Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?
Boş iş. İlk önce Windows 11'de hâli hazırda bulunan saçmalıkları düzeltsinler. Utanmasalar bütün işletim sistemini web app yapacaklar. Microsoft'un bir iyi sürüm (95-98, XP, 7, 10) bir kötü sürüm (ME, Vista, 8, 11) yapma döngüsü böyle giderse 12 (kötü sürüm) ile bozulacak.Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?
Umarım bozulmaz.Boş iş. İlk önce Windows 11'de hâli hazırda bulunan saçmalıkları düzeltsinler. Utanmasalar bütün işletim sistemini web app yapacaklar. Microsoft'un bir iyi sürüm (95-98, XP, 7, 10) bir kötü sürüm (ME, Vista, 8, 11) yapma döngüsü böyle giderse 12 (kötü sürüm) ile bozulacak.
Windows 12 de o zaman 10,75 + 0,25.Windows 10.75
Windows 11 Windows 10.5'di bu da 10.75
Değil.