Windows 12 (?) Build 26002

Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?
Umarım getirmez ama ben şahsen o kadar büyük bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Tahminimce dosya arama, sistem özellikleri değiştirme falan gibi şeylerde teknik bilgisi olmayan kullanıcılara yardım edecek. Umarım tahminim doğru çıkar ve tamamen yapay zekaya dayalı bir işletim sistemi görmeyiz. Zaten abonelik ile kullanılacağı iddiaları var umarım o da yalan çıkar veya hem abonelik hem tam sürüm olarak yaparlar.

Bu arada konusu açılmışken Microsoft Ignite 2022 etkinliğinde bir anlığına Windows 12'yi göstermiş olabilir. Fotoğrafın kalitesi düşük olduğu için o ekranda gözüken görüntü baz alınarak bir tasarım yapılmış onu koyayım dedim. Merak edenler için düşük kaliteli Microsoft'un yayınından alınan halini de koyuyorum.
1702749836358.webp
1702749826091.webp

Yapay zekaya dayalı olması hataları beraberinde getirir mi?
Boş iş. İlk önce Windows 11'de hâli hazırda bulunan saçmalıkları düzeltsinler. Utanmasalar bütün işletim sistemini web app yapacaklar. Microsoft'un bir iyi sürüm (95-98, XP, 7, 10) bir kötü sürüm (ME, Vista, 8, 11) yapma döngüsü böyle giderse 12 (kötü sürüm) ile bozulacak.

Boş iş. İlk önce Windows 11'de hâli hazırda bulunan saçmalıkları düzeltsinler. Utanmasalar bütün işletim sistemini web app yapacaklar. Microsoft'un bir iyi sürüm (95-98, XP, 7, 10) bir kötü sürüm (ME, Vista, 8, 11) yapma döngüsü böyle giderse 12 (kötü sürüm) ile bozulacak.
Umarım bozulmaz.

Geri
Yukarı Alt