Yalan video değilse;
Bir videoda izlemiştim. Windows 12 baştan yazılmasa bile köklü değişiklere gidecekmiş. Performans odaklı olacaklarını söylüyorlardı.

Birde Microsoft, AMD, Intel, Nvidia ve Linus Torvalds, x86 mimarisini yeniden ele alıp, eksiklikleri, uyumluluklarını ve performansını iştişare edeceklermiş. Daha iyi hale getirecekler. Ondan gelecekte Windows ve Linux daha iyi olabilir.
CorePC muhabbeti mi hocam; NT çekirdeğini bırakıp CorePC gibi bi' şeye geçeceklerdi sanki o muhabbet mi bu?

Gerçekse çok şaşırmam, sonuçta Mikropsoft'tan bahsediyoruz. Ama bu bence çoğu ülkede yasa dışı falandır.
Edge'de bu ayar var, kendin kapatabiliyorsun veya açabiliyorsun Edge'nin ayarlarından. Ama konunun arka sayfasında son mesajı oku orada bundan bahsettiğim bir durum var.

Edge'de bu ayar var, kendin kapatabiliyorsun veya açabiliyorsun Edge'in ayarlarından. Ama konunun arka sayfasında son mesajı oku orada bundan bahsettiğim bir durum var.

Hocam siz kapatınca kendi kendine tekrar açılmasını diyorsanız bu sizin rızanız, izniniz olmadan veri toplama olduğu için neredeyse her ükede direkt suçtur diye düşünüyorum.

CorePC muhabbeti mi hocam; NT çekirdeğini bırakıp CorePC gibi bi' şeye geçeceklerdi sanki o muhabbet mi bu?
Aynen odur hocam. Geriye uyumluluğu ortadan kaldıracaklardı. Galiba NT çekirdeği bu konuda şişkin bir çekirdek. Eski 32 bit yazılımlarda çok sistem içinde.

Linux'ta şişkin olabilir kendi çekirdeklerinden. Çünkü o da sürekli üstüne yamalanarak güncelleniyor ama optimizasyonları ön görebiliyoruz orada, belirtiyorlar. NT ile ilgili çok bilgimiz yok.

Son düzenleme:
Hocam siz kapatınca kendi kendine tekrar açılmasını diyorsanız bu sizin rızanız, izniniz olmadan veri toplama olduğu için neredeyse her ükede direkt suçtur diye düşünüyorum.
İşte benim bir hatamdan mı kaynaklanıyor, kendim özel bir profil oluşturmadım ondan mı oluyor bilemiyorum. Yani neden kaynaklandığını çözemediğim için o ayarı hep kontrol ederim eğer Edge kullanacaksam.

Hocam bütün uygulama uyumluğunu komple kaldıracak bir güncelleme getirirseler o uygulamaları kullanmak zorunda olan insanların çoğu mecbur ya Mac alır ya da Linux yükler.

Eki Görüntüle 120878
RAM sıkıntı değil, alınır :D yakın bir zamanda çıkmaz Windows 12, ek olarak isminin Windows 12 olacağını hiç sanmıyorum. Windows 10 desteği bile ekim 2025'te bitecek. Bence uzun bir yıllar Windows 11 üzerinden geliştirme yapacaklar. Windows 12 için bir neden göremiyorum.

RAM sıkıntı. Özellikle ekonomik güçlük çeken ve RAM yükseltmeyi bilmeyen kişiler var. Kaldıkı 8 GB RAM'la geliyor çoğu PC. Ben W12 için en düşük 6 GB RAM ihtiyacı tahmin ediyorum. Windows 11.1 gibi şeyler düşünüyorum ya da apayrı yeni bir kernel ile yazılmış bir işletim sistemi. Zaman gösterecek ama Windows 11'e hiç ama hiç ısınmadım. Rakiplerini (macOS) taklit ederek bu olaylarda başarısız olurlar bence. Kendileri özgün ve geleneksellikle bir gelişmiş bir işletim sistemi yapmalı.

Hocam bütün uygulama uyumluğunu komple kaldıracak bir güncelleme getirirseler o uygulamaları kullanmak zorunda olan insanların çoğu mecbur ya Mac alır ya da Linux yükler.

Windows'u oyun oynayan kullanır. Uyumluluk gibi bir durum kalksa ve her işletim sisteminde aynı paket yöneticisi olduğu bir senoryada kimsenin Windows'ya da Linux seçeceğini düşünmüyorum.