Windows 12 yakın zamanda çıkması bekleniyor, forumda gördüğüm kadarıyla Windows 12 ile ilgili konular “Diğer Windows sürümleri” kategorisine açılıyor. Bence şimdiden Windows 12 adlı yeni bir kategori gelebilir. Böylece insanlar konularını oraya açar. Daha çıkmadığını biliyorum ama daha çok “Windows 12 nasıl olacak” gibi konular açılır o kategoriye.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bence kategorisi oldukça iyi. Çıktığı zaman kendi kategorisi açılabilir.
- Makaleler
- 6
Daha çok erken. Microsoft tarafından resmi olarak duyurulduğu zaman eklenmeli. Belki "Windows 12" olarak çıkmayacak 
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Daha çıkmamış bir şey için bana göre gerek yok. Zaten resmi olarak duyurulduğu zaman konuşulur bu konular.Windows 12 yakın zamanda çıkması bekleniyor, forumda gördüğüm kadarıyla Windows 12 ile ilgili konular “Diğer Windows sürümleri” kategorisine açılıyor. Bence şimdiden Windows 12 adlı yeni bir kategori gelebilir. Böylece insanlar konularını oraya açar. Daha çıkmadığını biliyorum ama daha çok “Windows 12 nasıl olacak” gibi konular açılır o kategoriye.
- Makaleler
- 3
Windows 11'in ISO'su sızdığı zaman açılmıştı. 12'de de benzer bir durum olduğu zaman açılabilir bence. Şu anlık erken.
- Makaleler
- 6
Daha Windows 11'i doğru düzgün adam edememiş Microsoft, 12'yi mi çıkartacak?
- Makaleler
- 62
Windows 12'nin çıkıp çıkmayacağı belli değilken bu kategoriyi açmak mantıksız olur.
- Makaleler
- 62
Bence şu anki Windows kategorileri yeterli.
Koneko Toujou
Üstün
Windows 12 yakın zamanda çıkması bekleniyor, forumda gördüğüm kadarıyla Windows 12 ile ilgili konular “Diğer Windows sürümleri” kategorisine açılıyor. Bence şimdiden Windows 12 adlı yeni bir kategori gelebilir. Böylece insanlar konularını oraya açar. Daha çıkmadığını biliyorum ama daha çok “Windows 12 nasıl olacak” gibi konular açılır o kategoriye.
Buna benzer bir öneri konusu açılmıştı. Bir arkadaş Windows 10'dan başlayarak 100'e kadar başlık açılmasını istemişti. Daha kesinleşmemişken başlık oluşturmak gereksiz. Diğer Windows sürümlerine longhron, Vista vb dahil. Beta veya iptal edilen sürümler de oraya açılıyor
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-