KS KS NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.778 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 18 Şubat 2024 #91 Silinen üye dedi: Hepimiz bir olalımda bitirelim şu çocuğu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Silinen üye dedi: Bence de bir grup insan bence bunun Instagram sayfasını sistemde hiçbir yeniliğin olmadığını ve sadece duvar kâğıdı değiştini ve öbür olaylar vb şeyleri yazsın. Bir Grup'da bu konuların bilinmesini sağlasın adamın kitlesi halen bilmiyor olayı. Genişletmek için tıkla... Komik olan bayağı satıyor item satışta.
Silinen üye dedi: Hepimiz bir olalımda bitirelim şu çocuğu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Silinen üye dedi: Bence de bir grup insan bence bunun Instagram sayfasını sistemde hiçbir yeniliğin olmadığını ve sadece duvar kâğıdı değiştini ve öbür olaylar vb şeyleri yazsın. Bir Grup'da bu konuların bilinmesini sağlasın adamın kitlesi halen bilmiyor olayı. Genişletmek için tıkla... Komik olan bayağı satıyor item satışta.
M Mr.Gonewick Ziyaretçi 18 Şubat 2024 #92 NightWist dedi: Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... @Enes3078 Açıklama bekliyoruz konu ile ilgili.
NightWist dedi: Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... @Enes3078 Açıklama bekliyoruz konu ile ilgili.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 18 Şubat 2024 #93 NightWist dedi: Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar halen insanlar kapış kapış alıyorlar. İlk önce bence adamın kitlesini bilgilendirmeliyiz.
NightWist dedi: Moderatörlerden biri konuyu techolaya taşısa ya da öne çıkarsa işi anında biterde. Yaparlar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar halen insanlar kapış kapış alıyorlar. İlk önce bence adamın kitlesini bilgilendirmeliyiz.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 18 Şubat 2024 #94 Olmadı anlaşırız belli bir saatte spam atarız sayfası kapanır.
KS KS NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.778 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.417 18 Şubat 2024 #95 35gvm78 dedi: Olmadı anlaşırız belli bir saatte spam atarız sayfası kapanır. Genişletmek için tıkla... 4chan değiliz biz teknoloji forumuyuz.
35gvm78 dedi: Olmadı anlaşırız belli bir saatte spam atarız sayfası kapanır. Genişletmek için tıkla... 4chan değiliz biz teknoloji forumuyuz.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 18 Şubat 2024 #96 35gvm78 dedi: Olmadı anlaşırız belli bir saatte spam atarız sayfası kapanır. Genişletmek için tıkla... Aynen abartmayalım sadece adamın kitlesini bilgilendirsek yeter. Bir gönüllü lazım bize.
35gvm78 dedi: Olmadı anlaşırız belli bir saatte spam atarız sayfası kapanır. Genişletmek için tıkla... Aynen abartmayalım sadece adamın kitlesini bilgilendirsek yeter. Bir gönüllü lazım bize.
Pcbilgilisi Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 649 Çözümler 7 Beğeniler 863 Yer Sinop 18 Şubat 2024 #97 Silinen üye dedi: Hepimiz bir olalımda bitirelim şu çocuğu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 2.Dünya Savaşı gibi olur.
Silinen üye dedi: Hepimiz bir olalımda bitirelim şu çocuğu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... 2.Dünya Savaşı gibi olur.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 18 Şubat 2024 #98 Silinen üye dedi: Aynen abartmayalım sadece adamın kitlesini bilgilendirsek yeter. Bir gönüllü lazım bize. Genişletmek için tıkla... Ya bence bilgilendirmeyle olmaz bu iş. Çünkü bunu alan adam anlamıyor belli ki dolandırıldığını. Yine de bir gönüllü çıkarsa olur belki, bilmiyorum.
Silinen üye dedi: Aynen abartmayalım sadece adamın kitlesini bilgilendirsek yeter. Bir gönüllü lazım bize. Genişletmek için tıkla... Ya bence bilgilendirmeyle olmaz bu iş. Çünkü bunu alan adam anlamıyor belli ki dolandırıldığını. Yine de bir gönüllü çıkarsa olur belki, bilmiyorum.
1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 18 Şubat 2024 #99 Pcbilgilisi dedi: 2.Dünya Savaşı gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ya bütün devlet birimlerini harekete geçirip çocuğu paketlersek bitti.
Pcbilgilisi dedi: 2.Dünya Savaşı gibi olur. Genişletmek için tıkla... Ya bütün devlet birimlerini harekete geçirip çocuğu paketlersek bitti.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 18 Şubat 2024 #100 Emile A239 dedi: Ya bence bilgilendirmeyle olmaz bu iş. Çünkü bunu alan adam anlamıyor belli ki dolandırıldığını. Yine de bir gönüllü çıkarsa olur belki, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ilk önce bir insanları bilgilendirelim ki almasınlar. Sonra bakarız ona.
Emile A239 dedi: Ya bence bilgilendirmeyle olmaz bu iş. Çünkü bunu alan adam anlamıyor belli ki dolandırıldığını. Yine de bir gönüllü çıkarsa olur belki, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya hocam ilk önce bir insanları bilgilendirelim ki almasınlar. Sonra bakarız ona.