Çözüldü Windows 7'de şu an Steam çalıştırırsak hesabım banlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

308

Başarılı
Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?

1710579083091.webp

Sırf bunun için bir zamanlar birileri, kernel işine girişmişdi, bende zaman aşımına uğraması yüksek demiştim öylede oldu, bir anda gündemden düştü sizin imajı nereden indirdiniz özel sürüm ise paylaşın belki arkadaşların işini görür.

2020'de Windows Vista kullanıyordum. Steam'in Windows Vista desteği 2019'da bitmişti. Steam'in eski sürümünü yükleyebiliyordum hatta oyun yükleyip çalıştırabiliyordum da. Tek sorunu bir noktadan sonra Steam'in kara ekranda kalmasıydı o da görev yöneticisinden Steam'i kapatıp yeniden açınca çözülüyordu.
Windows 7 için de bir süre böyle sürdürebilirsiniz.

Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?

Eki Görüntüle 26708

Ban yemezsiniz hocam bende Windows 8.1 yüklü bir laptop var onda da Steam hesabım açık ve hiçbir türlü ban yemedi. Tek sorun güncel oyunlar (veya bazı eski oyunlar) Windows 7, Windows 8.1 desteğini kestiği için oynayamazsınız.

Sırf bunun için bir zamanlar birileri, kernel işine girişmişdi, bende zaman aşımına uğraması yüksek demiştim öylede oldu, bir anda gündemden düştü sizin imajı nereden indirdiniz özel sürüm ise paylaşın belki arkadaşların işini görür.

Hemen atayım hocam.

Desteğin kesilmesi demek Steam ve oyunlar açılmayacak demek değil arkadaşlar.

Desteğin kesilmesi demek, Windows 7’de bir sorun yaşarsanız size destek verilmeyecek demek.

Sanki Windows XP'de direkt gitmişti diye hatırlıyorum hocam.

Gerçekten garip. Forumda Windows 10 olarak gözükmenizi sanal makine kullanmanıza bağlayabilirdim fakat sanal makine de kullanmıyorsunuz sanırım.

Sanal makine kullanmıyorum. Kendi makineme dual-boot yaptım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt