Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?
Eki Görüntüle 26708
Gerçekten garip. Forumda Windows 10 olarak gözükmenizi sanal makine kullanmanıza bağlayabilirdim fakat sanal makine de kullanmıyorsunuz sanırım.Eki Görüntüle 26710
Böyle bir yazı var da zaten vardı bu.
Ayrıca garip bir şekilde Windows 10'da değilim ama site Windows 10 olarak görüyor.
Giriş yaptı hocam.
Oyunda yükleniyor ve açılıyorda.
Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?
Eki Görüntüle 26708
Sırf bunun için bir zamanlar birileri, kernel işine girişmişdi, bende zaman aşımına uğraması yüksek demiştim öylede oldu, bir anda gündemden düştü sizin imajı nereden indirdiniz özel sürüm ise paylaşın belki arkadaşların işini görür.
Desteğin kesilmesi demek Steam ve oyunlar açılmayacak demek değil arkadaşlar.
Desteğin kesilmesi demek, Windows 7’de bir sorun yaşarsanız size destek verilmeyecek demek.
Gerçekten garip. Forumda Windows 10 olarak gözükmenizi sanal makine kullanmanıza bağlayabilirdim fakat sanal makine de kullanmıyorsunuz sanırım.
Windows XP'de modlu Steam kullanabiliyorsunuz.Hemen atayım hocam.
Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit
Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premiumwww.fullprogramlarindir.net
Sanki Windows XP'de direkt gitmişti diye hatırlıyorum hocam.
Sanal makine kullanmıyorum. Kendi makineme dual-boot yaptım.