Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?
Eki Görüntüle 26708
Ban yemezsiniz.
Bir bakayım hocam.
Oyun da açtı hocam. İndirdi de hatta. (İndirdi cümlesini sonra dememin sebebi Windows 10 ile dual-boot yaptığımdan oyunlar diğer diskteydi.)
Gerçekten garip. Forumda Windows 10 olarak gözükmenizi sanal makine kullanmanıza bağlayabilirdim fakat sanal makine de kullanmıyorsunuz sanırım.Eki Görüntüle 26710
Böyle bir yazı var da zaten vardı bu.
Ayrıca garip bir şekilde Windows 10'da değilim ama site Windows 10 olarak görüyor.
Giriş yaptı hocam.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Oyunda yükleniyor ve açılıyorda.
Bunu değil Windows 7'de yapmak, Vista'da bile yapmak mümkün hatta daha dün Vista bilgisayarından CS2 oynadım.
Renkli Klavye
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sırf bunun için bir zamanlar birileri, kernel işine girişmişdi, bende zaman aşımına uğraması yüksek demiştim öylede oldu, bir anda gündemden düştü sizin imajı nereden indirdiniz özel sürüm ise paylaşın belki arkadaşların işini görür.
2020'de Windows Vista kullanıyordum. Steam'in Windows Vista desteği 2019'da bitmişti. Steam'in eski sürümünü yükleyebiliyordum hatta oyun yükleyip çalıştırabiliyordum da. Tek sorunu bir noktadan sonra Steam'in kara ekranda kalmasıydı o da görev yöneticisinden Steam'i kapatıp yeniden açınca çözülüyordu.
Windows 7 için de bir süre böyle sürdürebilirsiniz.
Windows 7 için de bir süre böyle sürdürebilirsiniz.
Desteğin kesilmesi demek Steam ve oyunlar açılmayacak demek değil arkadaşlar.
Desteğin kesilmesi demek, Windows 7’de bir sorun yaşarsanız size destek verilmeyecek demek.
Desteğin kesilmesi demek, Windows 7’de bir sorun yaşarsanız size destek verilmeyecek demek.
Physic
Üstün
Bitti resmi olarak ama hala güncelleme yapılabilmekte. Yakında bunu da keseceklerdir. Eski sürümlerle devam edebilirsiniz oynamaya.
ekremarda5
Başarılı
Merhaba. Biliyorum, Steam desteği kesildi ama garip bir şekilde Steam Windows 7'de çalıştı. Buraya hesabımı girersem ban yer mi?
Eki Görüntüle 26708
Ban yemezsiniz hocam bende Windows 8.1 yüklü bir laptop var onda da Steam hesabım açık ve hiçbir türlü ban yemedi. Tek sorun güncel oyunlar (veya bazı eski oyunlar) Windows 7, Windows 8.1 desteğini kestiği için oynayamazsınız.
Sırf bunun için bir zamanlar birileri, kernel işine girişmişdi, bende zaman aşımına uğraması yüksek demiştim öylede oldu, bir anda gündemden düştü sizin imajı nereden indirdiniz özel sürüm ise paylaşın belki arkadaşların işini görür.
Hemen atayım hocam.
Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit
Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premium
www.fullprogramlarindir.net
Desteğin kesilmesi demek Steam ve oyunlar açılmayacak demek değil arkadaşlar.
Sanki Windows XP'de direkt gitmişti diye hatırlıyorum hocam.
Gerçekten garip. Forumda Windows 10 olarak gözükmenizi sanal makine kullanmanıza bağlayabilirdim fakat sanal makine de kullanmıyorsunuz sanırım.
Sanal makine kullanmıyorum. Kendi makineme dual-boot yaptım.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Windows XP'de modlu Steam kullanabiliyorsunuz.Hemen atayım hocam.
Windows 7 Home Premium İndir - 2024 SP1 - Türkçe 32-64 Bit
Windows 7 Home Premium Tam İndir Güncellediği, stabil formatlık iso win 7 home güncel dvd usb Windows 7 Home Premiumwww.fullprogramlarindir.net
Sanki Windows XP'de direkt gitmişti diye hatırlıyorum hocam.
Sanal makine kullanmıyorum. Kendi makineme dual-boot yaptım.