Windows 8.1 kurmak mantıklı mı?

Konuyu geç gördüm, kusuruma bakmayın. Eğer Visual Studio Code'yi kullanacaksanız Chromium yüzünden çalışmadığını belirteyim. Tam sürüm Visual Studio'yu denemedim, deneyip yazarsanız çok memnun olurum.Windows 8.1'e geçilir driverlar uyuyorsa(Windows 8/8.1 için driver portlamak bir eziyet diyebilirim sürücü imzalama korumasından dolayı) tabletler için optimize edildiğinden diğer Windows sürümlerinden daha hızlı sayılabilir. @Çınar ÇİFTÇİ hocamın dediği gibi Windows 7 kurup VxKex de kullanabilirsiniz. Industry Pro'da denemedim, son sürüme güncellendiğinde bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

O zaman Dual Boot yapıp denemem lazım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Sanırım bi Disk alıcam. Çünkü "Bu Bilgisayar" gelip "Yönet" basıp "Disk Yönetiminden" Maks 85GB ayırabiliyorum 500GB HDD'den. Tamam bu sorun değil fakat ayır deyince "Yönet" Yanıt vermiyor ve ayıramıyorum.

Minitool Partition Wizard ile deneyebilir misiniz?

Deneyeyim.

Eki Görüntüle 174556
Disk genişletilmiyor.

Kod:
diskpart
list disk
select disk X (X: sizin diskiniz)
list partition.
create partition primary size=51200 (50GB, istediğiniz alana göre değiştirin)
assign letter=E (veya istediğiniz harf)
exit

Shift+F10 yapıp bunu deneyebilir misiniz? Komu istemini kapatıp kurulumu yeniden başlattığınızda görünmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…