IMG_20250817_151427.webp

Ohooooooo bune böyle
IMG_20250817_155451.webp

Windows şimdi disk checke girdi disk check yaptıktan sonra bi daha deneyeceğim

Tamamdır. Hocam disk taraması yaptı bilgisayar boot ederken sonra denedim ayırdı bölümü şimdi kururyorum industry 8.1i

Kurdum 80gb ayırdım sürücü vs. Kurup API'nizi kuracağım fakat hangi yazılımla göreceğim deneyeceğim bilmiyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor önerirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Ohooooooo bune böyleEki Görüntüle 174588

Windows şimdi disk checke girdi disk check yaptıktan sonra bi daha deneyeceğim

Tamamdır. Hocam disk taraması yaptı bilgisayar boot ederken sonra denedim ayırdı bölümü şimdi kururyorum industry 8.1i

Kurdum 80gb ayırdım sürücü vs. Kurup API'nizi kuracağım fakat hangi yazılımla göreceğim deneyeceğim bilmiyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor önerirseniz iyi olur.
MPV,HandBrake,Tailscale deneyebilirsiniz çalışıyordu en son. Browser uyumluluğu malesef yok(rc0.3'te gelebilir), r3dfox veya Supermium tavsiye ederim. Kullanmadan önce sistemi son sürüme güncellemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bunun için Legacy Update yada https://www.drwindows.de/xf/threads/windows-8-1-update-pack-by-drwindows-august-2023.69440/ buradan Vollversion altından mimarinize göre seçip kurabilirsiniz.

Hocam güncellemeyi bilmemde setup'u geliştirmekde fayda var. Belirtilen dosyayı belirtilen konuma aktarmıyor aktarmamasına rağmen "İşlem Başarılı" çıktısı veriyor elimle aktaracağım.

V2 RC 0.2'yi indirdiniz değil mi?
Hayır stable sürüm .d

Onuda deneyeyim.

Hocam Release Candidate 2yi denedim setup içinde MSVCR100.dll hatası alıyorum. Direk setup kurmadan çalıştırmayı deneyince api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll hatası alıyorum sanırım cpp şeylerini kurmadığım için 😁😁 kurup tekrar deneyeceğim.

Evet CPP şeylerini kurdum ve düzeldi. Önerdiğiniz yazılımdan test edeceğim.

Son düzenleme:
Hayır stable sürüm. D

Onuda deneyeyim.

Hocam release candidate 2'yi denedim setup içinde MSVCR100.dll hatası alıyorum. Direk setup kurmadan çalıştırmayı deneyince api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll hatası alıyorum sanırım cpp şeylerini kurmadığım için 😁😁 kurup tekrar deneyeceğim.

Sisteminizi güncellemeniz gerekiyor, Windows 8.1 ile 8.1 Embedded Industry Pro'nun güncelleme paketleri aynı diye biliyorum. https://www.drwindows.de/xf/threads/windows-8-1-update-pack-by-drwindows-august-2023.69440/
Bunu tavsiye ederim. Eğer tek tek güncelleyecekseniz de Legacy Update kullanabilirsiniz.

Derken çalışmıyor üstteki coaload.exe api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll hatası veriyor

O zaman güncelleyelim .d

O zaman güncelleyelim .d