Hayır stable sürüm .d

Onuda deneyeyim.

Hocam Release Candidate 2yi denedim setup içinde MSVCR100.dll hatası alıyorum. Direk setup kurmadan çalıştırmayı deneyince api-ms-win-crt-stdio-l1-1-0.dll hatası alıyorum sanırım cpp şeylerini kurmadığım için 😁😁 kurup tekrar deneyeceğim.

Evet CPP şeylerini kurdum ve düzeldi. Önerdiğiniz yazılımdan test edeceğim.
Güncelleme ile geliyor normalde, elle kurulmuş oldu fark etmez sanırım. Bazı yazılımlar DiscardVirtualMemory'nin güncelleme ile gelmesi sebebiyle sıkıntı çıkartabilir ama söylediğim programlar DiscardVirtualMemory kullanmıyordu hatırladığım kadarıyla.

Ne bu 2gb neyse. Hocam eleştiri yapayım o zaman. Yazılıma kesinlikle arayüz şart. Tamam belki birçok kişi kullanmayacak bunu bilemem ama kullanmaya başlayacak kişide bunu anlaması zor olacak. Arayüzle bunu çok kolay hale getirebilirsiniz.

Windows 8.1 ile Windows 7 arasında fark yok Windows 7 indirin.
Aslında haklısınız hatta windows 7 daha iyi ama birazda yenilikçi olsun istiyorum olmadı Windows 7 kurarım ama @electro nun yazılımını çok merak ettim hem test ederim dedim.

Ne bu 2gb neyse. Hocam eleştiri yapayım o zaman. Yazılıma kesinlikle arayüz şart. Tamam belki birçok kişi kullanmayacak bunu bilemem ama kullanmaya başlayacak kişide bunu anlaması zor olacak. Arayüzle bunu çok kolay hale getirebilirsiniz.
Mesela benim ADBFastbootGUI yazılımı gibi. ADB cmd üzerinden çalışan bi yazılımdır aynı netsh gibi ama bunu kullanmakda yeni olan birisi cmdde ne yazacağını hatırlamakda zorlanabilir ve anlaması zorlaşabilir bende bunu bi arayüze döktüm ve sundum V2 yakında 😁

Son düzenleme:
Legacy Update deneyin. Metro arayüzü tasarlamıştım ama daha sonra vazgeçtim, explorer'daki özellikler bölümüne eklemeyi düşünüyorum. Kurulum başarılı olduğu zaman "CompatibilityAPI Shell" isimli masaüstü kısayolundan çıkan pencerede uygulama yolunu girerek çalıştırabiliyor olmanız lazım.
Windows 8.1 ile Windows 7 arasında fark yok Windows 7 indirin.
Windows 7 de güzeldir. Fakat ikisinin arasında dağlar kadar fark var, buna kullanıcı seviyesinde fark edilir olan UEFI'yi örnek verebilirim.

Legacy Update deneyin. Metro arayüzü tasarlamıştım ama daha sonra vazgeçtim, explorer'daki özellikler bölümüne eklemeyi düşünüyorum. Kurulum başarılı olduğu zaman "CompatibilityAPI Shell" isimli masaüstü kısayolundan çıkan pencerede uygulama yolunu girerek çalıştırabiliyor olmanız lazım.
Evet oda mantıklı fikir arayüz konusunda varım biraz C# ile bi arayüz desteği sağlayabilirim isterseniz (Metro) benim çok hoşuma gider.

Evet oda mantıklı fikir arayüz konusunda varım biraz C# ile bi arayüz desteği sağlayabilirim isterseniz (Metro) benim çok hoşuma gider.
C# Metro'da sistem müdahalesi zor/imkansız olduğundan vazgeçmiştim. Explorer'daki özellikler sekmesine eklemeyi düşünüyorum. Yinede teşekkür ederim.

C# Metro'da sistem müdahalesi zor/imkansız olduğundan vazgeçmiştim. Explorer'daki özellikler sekmesine eklemeyi düşünüyorum. Yinede teşekkür ederim.
Hocam yazdığınızdan anladığım üzere UWP denemişsiniz. UWP zaten zor bana göre C++ ile ayrı bi zor olur diye düşünüyorum. WPF ile daha kolay yapabilirsiniz Nuget paketleriyle tema patchleyebilirsiniz ben öyle yapmıştım. Rica ederim.