Hocam her zaman olmuyor adb'den örnek vereyim. daemon çalıştığı halde "adb devices" komutu gönderince geç yanıt veriyor benim yazılımı kötü etkiliyor sorun bendemi diye soruyordum.
Bilmiyorum hocam. Aklıma bir çözüm yolu da gelmedi, driverlar ile ilgili olabilir belki. Cihazınızın USB driverleri kurulu mu?

8 veya 8.1 en sorunlu Windows sürümlerinden birisi. Daha hafif derleyiciler kullanın veya sistem upgrade'i yapın. Tiny10 kullanabileceğiniz en iyisi.
8.1 sorunlu bir isletim sistemi değil tamamen zirva bunlar, evet 8 de vardi bir kac sorun fakat 8.1 sorunlu değil aksine cok stabil bir isletim sistemi belki en stabil Windows.

İyi günler forum. Sorum başlıkta olduğu gibidir. Bilgisayarım Tiny10 yüklü, ona rağmen rahat değil, donuyor falan. Visual Studio 2019 kullanıyordum ve bir gün aniden kapanmaya başladı. Format atarım çözülür diyorum ama format atmak benim için kolay değil; atmışken bir alt sürüme mi dönsem diyorum.

Dün @electro adlı arkadaşın attığı bir rehberi gördüm, çok iyi bir rehberdi, eline sağlık. Kendisinin profiline bakarken Github’una denk geldim. Kendisi Windows 8.1 için, benim bildiğim Spoofing uygulaması, onun bildiği uyumluluk katmanı geliştirdiğini gördüm.

Çok mantıklı, güzel bir şey. Özellikle de kendisine sormak istiyorum: Windows 8.1’e geçilir mi ve öyle mi geçmem lazım? Tiny10 bile kaldırmıyor. CompatibilityAPI benim Visual Studio’yu çalıştırmama izin verecek mi, işimi görür mü?
Program destegi açısından 7 ile arasinda cok fark yok 8.1 in aslında 7 ye gecseniz daha iyi olur hem daha fazla extended kernel projesi uretiliyor 7 icin hem de bir tik daha hafif 8.1 den. Yani yeni programlari calistirmaniz 7 ile daha olasi guncellestirme konusunda isterseniz ESU ile 2026 ya kadar alabilirsiniz güncelleştirme 7 de.

Windows 8.1 çok fazla ram yemez. 2025 ya da 2026 yılı için soruyorsan eğer güvenlik konusunda sıkıntı olabilir. Artık güncelleme almıyor çünkü. Ayrıca bazı uygulamaların desteği kesilmeye başlandığı için uyumluluk sorunu verebilir. 2025'te kurulur. Kurmak istersen alacağın riskleri göz önüne alman gerekiyor.

Custom ISO kullanmak ne kadar güvenli, doğru bilemiyorum ancak ReviOS 1709 u3.5'i deneyebilirsiniz. Windows 10 şartsa en mantıklısı o olur gibi. 1803 ve sonrasındaki sürümler HDD ve 4GB ram ile kullanılamayacak kadar ağır hale geliyor. Benim deneyimlerime göre.

Custom ISO kullanmak ne kadar güvenli, doğru bilemiyorum ancak ReviOS 1709 u3.5'i deneyebilirsiniz. Windows 10 şartsa en mantıklısı o olur gibi. 1803 ve sonrasındaki sürümler HDD ve 4GB ram ile kullanılamayacak kadar ağır hale geliyor. Benim deneyimlerime göre.
Şuanlık Windows 10 LTSC + ReviOS kullanıyorum. Tiny10'dan daha iyi öyle diyim.