Hep merak etmişimdir, bu forumda bile daha eski işletim sistemi olan Windows 7’den az mesajı var. Sizce Windows 8.1 neden popüler olmadı? Ben hiç kullanmadım ama görüntüsü hoşuma gidiyor.
Hep merak etmişimdir, bu forumda bile daha eski işletim sistemi olan Windows 7'den az mesajı var. Sizce Windows 8.1 neden popüler olmadı? Ben hiç kullanmadım ama görüntüsü hoşuma gidiyor.
Dokunmatik için yapılmış olup, saçma sapan markaların dokunmatik tabletleri dışında çok fazla dokunmatik cihazda görülmedi. Hala en iyi işletim sistemidir gözümde metro arayüzü olmasa.
Windows 8'i Metro UI yüzünden epey eleştirdiler, Windows 8.1 de yaklaşık 1 sene sonra bu durumu kapatmak için çıktı. Ben 2013-2017 arası 8.1 kullandim ve memnun kaldım, pek sorun yaşamadım.
8.1 ekrani kaplayan ve kontrolü zor olan arayüzü daha kontrol edilebilir hale getirdi, millet takmadı bile. Windows 8 kullanmaya başlayanlar 7'ye çoktan dönmüştü ve 8.1'den 2 sene sonra Windows 10 piyasaya sürüldü, 8.1 arada kaynadı gitti.
Windows 8.1 özellikle bazı ekran kartlarında ve oyun sistemlerinde aslında çok iyi iş çıkarıyordu fakat Windows 10 önünü kapattı. En sevdiğim tasarımlardan biri Windows 8.1'di.