Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Windows 8.1'in hafifliği ile alakalı bir durum olsa gerek.
- Makaleler
- 17
Windows 8.1'i güzel yapan yönlerinden biri de bu, eli yüzü düzgün 7200 RPM bir HDD ile mis gibi çalışabiliyorWindows 8.1 x64 kurulu bir sistemim var. sistem diski WD Blue 320 GB 7200RPM HDD fakat şaka gibi, hiçbir kasma donma yok.
Sadece arka planda güncelleme açınca yavaşlıyor, açılış süresi 25 saniye.
Astronotarda
Üstün
Windows 8.1 SSD'ler daha yeni piyasaya çıkarken varolan bir sistemdi. Bu sebepten ötürü HDD performansının iyi olması doğal. Sistem de 10/11 gibi yeni işletim sistemleri gibi çok dolu değildi.Windows 8.1 x64 kurulu bir sistemim var. sistem diski WD Blue 320 GB 7200RPM HDD fakat şaka gibi, hiçbir kasma donma yok.
Sadece arka planda güncelleme açınca yavaşlıyor, açılış süresi 25 saniye.
Yani kesilsede 10 ile çok bir fark yok. Şu anki uygulamalır %80'i çalışıyor.
- Makaleler
- 14
En hızlı boot edilen işletim sistemi zaten Windows 8.1 idi. SATA SSD ile 3 saniyede boot ediliyordu. Bu hızlı hiçbir Windows sürümünde yakalayamadım.
- Makaleler
- 17
Ama yeni nesil ekran kartlarının sürücüleri kurulmuyor, Steam ve Chrome (güncel sürümler) gibi programlar yok, güvenlik güncellemesi almıyor, neye yarar ki? Hâlâ kullanılabilir durumda olsa gerçekten kullanırdım ama maalesef eskidi artıkYani kesilsede 10 ile çok bir fark yok. Şu anki uygulamalır %80'i çalışıyor.
ama yeni nesil ekran kartlarının sürücüleri kurulmuyor, Steam ve Chrome (güncel sürümler) gibi programlar yok, güvenlik güncellemesi almıyor, neye yarar ki? Hâlâ kullanılabilir durumda olsa gerçekten kullanırdım ama maalesef eskidi artık![]()
Bir bakıma haklısınız fakat Steam'ın 2023 hâli kurulu bir yöntem vardı. CHF mi ne vardı, onunla açabiliyorum.
Zaten Chrome 143 ile 109 neredeyse aynı şeyleri açabiliyor. Zaten harici ekran kartı da kullanmıyorum. Ama yeni oyunlar en az 10 istiyor işte o sıkıntı.
- Makaleler
- 14
CEF (Chromium Embeded Framework) mu bahsi geçen?
Chromium Javascript açığı da var, Steam uygulaması içerisinde Steam dışı bağlantılara tıklamayın.Zaten Chrome 143 ile 109 neredeyse aynı şeyleri açabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-