windowsss

Becerikli
Windows 8.1 x64 kurulu bir sistemim var. sistem diski WD Blue 320 GB 7200RPM HDD fakat şaka gibi, hiçbir kasma donma yok.
Sadece arka planda güncelleme açınca yavaşlıyor, açılış süresi 25 saniye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 x64 kurulu bir sistemim var. sistem diski WD Blue 320 GB 7200RPM HDD fakat şaka gibi, hiçbir kasma donma yok.
Windows 8.1'i güzel yapan yönlerinden biri de bu, eli yüzü düzgün 7200 RPM bir HDD ile mis gibi çalışabiliyor 🙂

Windows 8.1 SSD'ler daha yeni piyasaya çıkarken varolan bir sistemdi. Bu sebepten ötürü HDD performansının iyi olması doğal. Sistem de 10/11 gibi yeni işletim sistemleri gibi çok dolu değildi.

Yani kesilsede 10 ile çok bir fark yok. Şu anki uygulamalır %80'i çalışıyor.
Ama yeni nesil ekran kartlarının sürücüleri kurulmuyor, Steam ve Chrome (güncel sürümler) gibi programlar yok, güvenlik güncellemesi almıyor, neye yarar ki? Hâlâ kullanılabilir durumda olsa gerçekten kullanırdım ama maalesef eskidi artık 🥲

ama yeni nesil ekran kartlarının sürücüleri kurulmuyor, Steam ve Chrome (güncel sürümler) gibi programlar yok, güvenlik güncellemesi almıyor, neye yarar ki? Hâlâ kullanılabilir durumda olsa gerçekten kullanırdım ama maalesef eskidi artık 🥲

Bir bakıma haklısınız fakat Steam'ın 2023 hâli kurulu bir yöntem vardı. CHF mi ne vardı, onunla açabiliyorum.

Zaten Chrome 143 ile 109 neredeyse aynı şeyleri açabiliyor. Zaten harici ekran kartı da kullanmıyorum. Ama yeni oyunlar en az 10 istiyor işte o sıkıntı.