Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Bir sürü oyun oynuyoruz her oyunu alacak gücümüz yok, 5 saat süren hikaye için yüksek bir meblağ vermeye de gerek yok, online oynayamayacağım sonuçta.

O yüzden bazı durumlarda FitGirl ve DODI kaynaklarını kullanıyoruz. Kullanıldığında Defender crack dosyalarını genelde üçüncü parti yazılım olduğu için potansiyel tehdit ve düşük risk algılar fakat bu sefer ciddi bir uyarı verdi.

False positive olduğunu düşünüyor musunuz? Nereden anlayacağız?

jdf.webp

Son düzenleme:
Bir sürü oyun oynuyoruz her oyunu alacak gücümüz yok, 5 saat süren hikaye için yüksek bir meblağ vermeye de gerek yok, online oynayamayacağım sonuçta.

O yüzden bazı durumlarda FitGirl ve DODI kaynaklarını kullanıyoruz. Kullanıldığında Defender crack dosyalarını genelde üçüncü parti yazılım olduğu için potansiyel tehdit ve düşük risk algılar fakat bu sefer ciddi bir uyarı verdi.

False positive olduğunu düşünüyor musunuz? Nereden anlayacağız?

Eki Görüntüle 180179

Crack oyun ve programlarda yüksek, düşük her türlü uyarıyı vermesi mümkün. Fit abla istisna değil ve ondan indirdiysem ya herru ya merru diyorum genelde. Şahsen fit ablaya güveniyorum.

Zaten bunu da tehlike dosya algıladı ama neyse 5 saatlik oyun için riski ya da format atmayı göze alamayacağım şu an, kıyamet gibi yazılımlar dosyalar ve oyun saveleri vs. var, gözümde büyüdü sildim oyunu :)