Kaspersky Total Security lisansım bittikten sonra Can Değer sağolsun Bitdefender Total Security'e geçiş yaptım. KTS nin bile çoğu zaman uyarmadığı siteleri BTS anında engelliyor. Günde 10 kere uyarı veriyor potansiyel tehlike engellendi diye. Windows Defender kullananları arabada emniyet kemeri yerine can simidi takmalarına benzetiyorum. Tarayıcılara gram etkisi yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Evet Sherlock, Ücretli AV ile bedava AV'nin özelliklerini karşılaştırmak ve bunu argüman olarak sunmak. İşte aradığım kan.Kaspersky Total Security lisansım bittikten sonra Can Değer sağolsun Bitdefender Total Security'e geçiş yaptım. KTS nin bile çoğu zaman uyarmadığı siteleri BTS anında engelliyor. Günde 10 kere uyarı veriyor potansiyel tehlike engellendi diye. Windows Defender kullananları arabada emniyet kemeri yerine can simidi takmalarına benzetiyorum. Tarayıcılara gram etkisi yok.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hayır, her AV'de falan yok. Windows Defender hiçbirini silemiyor, diğeri ise harbiden silemediğini silemiyor. Hem motoru hen arayüzü berbat bir AntiVirüs Defender.
Hah şöyle zaten benim demek istediğimi beni tanıyan anlar.
Kaspersky Total Security lisansım bittikten sonra Can Değer sağ olsun BitDefender Total Security'e geçiş yaptım. KTSnin bile çoğu zaman uyarmadığı siteleri BTS anında engelliyor. Günde 10 kere uyarı veriyor potansiyel tehlike engellendi diye. Windows Defender kullananları arabada emniyet kemeri yerine can simidi takmalarına benzetiyorum. Tarayıcılara gram etkisi yok.
Yok şimdi yalan yok Edge'de Defender SmartScreen zararlı yerleri engelliyor. Ancak Kaspersky'ın uyarı vermediği yerler genelde sağlam oluyordu. BitDefender web koruması da çok güzel tabii ki. Av kullanmasan bile Free web protection sağlıyor.
- Makaleler
- 19
E Defender'da ücretli yapsın? Sanki ücretlisi var da biz kullanmıyoruz.Evet Sherlock, Ücretli AV ile bedava AV'nin özelliklerini karşılaştırmak ve bunu argüman olarak sunmak. İşte aradığım kan.
Ev kullanıcısı için bile yeterli değil, bir tehdit bulduğunda sana bildirim atıyor ya, sen o bildirimi önemsemeyip uygulamayı açmaya çalışınca buga giriyor. İşte o kadar basit bir AV Defender.Ev kullanıcısı için Windows Defender yeterli ama çok kolay bypass edilebiliyor maalesef. Yine de kötü yazılım değil.
Uyuyan Sincap
Üstün
E Defender'da ücretli yapsın? Sanki ücretlisi var da biz kullanmıyoruz.
Bir de diğer hiçbir av böyle berbat altyapıya sahip değil. Bak AVG ücretsiz değil mi? Evet. Ama böyle listeleme problemleri oluşturmuyor. Yani sorun ücretli olup olmaması değil. Sorun direkt Defender. Bende soruyorum ey sosyal kullananlar. Neden Microsoft yetkilileri buna çözüm aramıyor? Ey büyük insanlar. Beni aydınlatın. Bununla alakalı bir yetkiliye soru sorulduysa videosu varsa atın. Yani çok mu zor McAfee ile anlaşıp altyapısını kopyalamak? Ya da hiç mi bir Defender yapımcısı böyle altyapı yapacak kadar bilgili değil?
Aynen öyle.Ev kullanıcısı için bile yeterli değil, bir tehdit bulduğunda sana bildirim atıyor ya, sen o bildirimi önemsemeyip uygulamayı açmaya çalışınca buga giriyor. İşte o kadar basit bir AV Defender.
- Makaleler
- 9
E Defender'da ücretli yapsın? Sanki ücretlisi var da biz kullanmıyoruz.
Halihazırda tam fiyattan parasını ödediğin bir işletim sisteminin içinde dahili olarak gelen bir şeyi para ile mi satsınlar? İktisada giriş okuyun biraz cidden.
Tam fiyattan ödeme yaptığınız oyunun içindeki herhangi bir özelliği para ile satmaya çalışan firmalara ateş püskürmezsiniz artık.
Uyuyan Sincap
Üstün
Halihazırda tam fiyattan parasını ödediğin bir işletim sisteminin içinde dahili olarak gelen bir şeyi para ile mi satsınlar? İktisada giriş okuyun biraz cidden.
Tam fiyattan ödeme yaptığınız oyunun içindeki herhangi bir özelliği para ile satmaya çalışan firmalara ateş püskürmezsiniz artık.
Madem ödemesini yapıyoruz o zaman adam gibi bir antivirüs sağlaması lazım bize. Bedava indirdiğimiz antivirüs para ödediğimizden daha iyi ise soyuluyoruz demektir.
- Makaleler
- 19
Yav abicim bana ne? Zaten lisanssız Windows'ta da kullanabiliyorsun Defender'i de neyse. Umurumda değil, daha iyi yapsın o zaman.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Madem ödemesini yapıyoruz o zaman adam gibi bir antivirüs sağlaması lazım bize. Bedava indirdiğimiz antivirüs para ödediğimizden daha iyi ise soyuluyoruz demektir.
Defender'ın kendisi paralı değil, işletim sisteminin içinde bulunan bir tane bileşen. Cidden okuma ve yazma konusunda sıkıntılarınız var.
Yav abicim banane? Zaten lisanssız Windows'da da kullanabiliyorsun Defender'i de neyse. Umrumda değil, daha iyi yapsın o zaman.
Sizin de var, al birini vur ötekine. Arkadaşınızı yanlışlamış oldunuz bu cümleniz ile teşekkürler. Biraz pratik yapın arkadaşlar cümleler konusunda.
Banane falan diyor, sabır... Banane ise neyini tartışıyorsun?
- Makaleler
- 19
1-Arkadaşıma göre yorum yapmıyorum, ki yapmam da yasak zaten? Ayrıca bunun pratikle ne alakası var dostum? Ne alaka? Defender berbat bir AV anla daha işte.Defender'ın kendisi paralı değil, işletim sisteminin içinde bulunan bir tane bileşen. Cidden okuma ve yazma konusunda sıkıntılarınız var.
Sizin de var, al birini vur ötekine. Arkadaşınızı yanlışlamış oldunuz bu cümleniz ile teşekkürler. Biraz pratik yapın arkadaşlar cümleler konusunda.
Ayrıca sıkıntılarınız var diyorsun, fakat kendin kanıtlı halde sunduğumuz "berbat" Defender'i hala savunuyorsun?
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-