Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Hayır hiçbir şey olmaz eğer hala tedirginseniz sisteminize normal bir antivirüs taraması yapın.
- Makaleler
- 1
Çalıştırmadıysan dosyayı formata gerek yok. Defender yapıyor böyle şeyler zaten. MalwareBytes bulmadıysa gerek yok.
- Makaleler
- 5
Sadece Windows Defender mı pozitif sonuç verdi? Ne dosyasıydı, nereden indirmiştiniz? Duruma göre birkaç motor taramasından daha geçirirsiniz, temiz çıkarsa format atmaya gerek kalmaz. Sadece Windows Defender pozitif sonuç verdiyse false-positive bile olabilir.
www.hitmanpro.com
www.eset.com
www.kaspersky.com.tr
HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.
Paranoyaklığa gerek yok bilgisayarın temiz.
Memory
Başarılı
Sadece Windows Defender mı pozitif sonuç verdi? Ne dosyasıydı, nereden indirmiştiniz? Duruma göre birkaç motor taramasından daha geçirirsiniz, temiz çıkarsa format atmaya gerek kalmaz. Sadece Windows Defender pozitif sonuç verdiyse false-positive bile olabilir.
![]()
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.www.hitmanpro.com
![]()
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Hayır ilk önce Windows Defender ile hızlı tarama attım 1 tane bir şey bulmuştu direk şimdi ondan sonra Malwarebytes 1 kere hızlı tarama attım bir şey çıkmadı Windows Defender'le tam tarama attım 2 tane şey buldu onu da sildi sonra Malwarebytes ile gene tekrardan tam tarama atıp sağlama aldım bir şey cikmadi.
UNTETHERED
Uzman
MalwareBytes ile Root taraması yaptıysan ve bir şey çıkmadıysa gerek yok format atmana.
Son düzenleme:
Uyuyan Sincap
Üstün
O zaman zaten sistemde aktif çalışan bir dosyayı silmiş. Sildiklerinin karantina görüntüsünü atar mısınız?Hayır ilk önce Windows Defender ile hızlı tarama attım 1 tane bir şey bulmuştu direk şimdi ondan sonra Malwarebytes 1 kere hızlı tarama attım bir şey çıkmadı Windows Defender'le tam tarama attım 2 tane şey buldu onu da sildi sonra Malwarebytes ile gene tekrardan tam tarama atıp sağlama aldım bir şey cikmadi.
Memory
Başarılı
![]()
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.www.hitmanpro.com
![]()
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Spider-Man Remastered Türkçe yama indirecektim, dosya temiz izin verin dedi. İnanmayacaktım da, ne olacak dedim, böyle oldu.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
@Memory, size attığım üç tarama aracı ile sisteminize tam tarama yapın. HitmanPro'da tarama yaparken "Tek seferlik tarama yapacağım" seçeneğini seçin. ESET'te "Tam tarama" seçeneğini seçin. Kaspersky Virus Removal Tool'da tüm diskleri seçerek taramayı başlatın.
@Memory, Windows Defender false-positive sonuç vermiş de olabilir. Dediğim gibi düzgün bir sonuca bu araçlarla tam tarama yapınca varırız.
@Memory, Windows Defender false-positive sonuç vermiş de olabilir. Dediğim gibi düzgün bir sonuca bu araçlarla tam tarama yapınca varırız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347