Memory

Başarılı
PC'ye virüs bulaştı bulaşması gibi bir şey oldu dosyayı çalıştırmadan MalwareBytes ile tam tarama yaptım bir şey bulmadı. Windows buldu, sildi. Format atmakta yarar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Windows Defender mı pozitif sonuç verdi? Ne dosyasıydı, nereden indirmiştiniz? Duruma göre birkaç motor taramasından daha geçirirsiniz, temiz çıkarsa format atmaya gerek kalmaz. Sadece Windows Defender pozitif sonuç verdiyse false-positive bile olabilir.

Sadece Windows Defender mı pozitif sonuç verdi? Ne dosyasıydı, nereden indirmiştiniz? Duruma göre birkaç motor taramasından daha geçirirsiniz, temiz çıkarsa format atmaya gerek kalmaz. Sadece Windows Defender pozitif sonuç verdiyse false-positive bile olabilir.

Hayır ilk önce Windows Defender ile hızlı tarama attım 1 tane bir şey bulmuştu direk şimdi ondan sonra Malwarebytes 1 kere hızlı tarama attım bir şey çıkmadı Windows Defender'le tam tarama attım 2 tane şey buldu onu da sildi sonra Malwarebytes ile gene tekrardan tam tarama atıp sağlama aldım bir şey cikmadi.

Hayır ilk önce Windows Defender ile hızlı tarama attım 1 tane bir şey bulmuştu direk şimdi ondan sonra Malwarebytes 1 kere hızlı tarama attım bir şey çıkmadı Windows Defender'le tam tarama attım 2 tane şey buldu onu da sildi sonra Malwarebytes ile gene tekrardan tam tarama atıp sağlama aldım bir şey cikmadi.
O zaman zaten sistemde aktif çalışan bir dosyayı silmiş. Sildiklerinin karantina görüntüsünü atar mısınız?

Spider-Man Remastered Türkçe yama indirecektim, dosya temiz izin verin dedi. İnanmayacaktım da, ne olacak dedim, böyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Memory, size attığım üç tarama aracı ile sisteminize tam tarama yapın. HitmanPro'da tarama yaparken "Tek seferlik tarama yapacağım" seçeneğini seçin. ESET'te "Tam tarama" seçeneğini seçin. Kaspersky Virus Removal Tool'da tüm diskleri seçerek taramayı başlatın.

@Memory, Windows Defender false-positive sonuç vermiş de olabilir. Dediğim gibi düzgün bir sonuca bu araçlarla tam tarama yapınca varırız.