@Memory, kendim kullanmak için sormadım. Kaynağın güvenilir olup olmadığını tespit etmek için sordum. Dosya bir yerde hala duruyorsa Hybrid-Analysis, Filescan.io gibi dinamik analiz sitelerine upload edip raporun sonucunu buraya atabilir misiniz?
@Memory, kendim kullanmak için sormadım. Kaynağın güvenilir olup olmadığını tespit etmek için sordum. Dosya bir yerde hala duruyorsa hybrid-analysis, filescan. IO gibi dinamik analiz sitelerine upload edip raporun sonucunu buraya atabilir misiniz?
@Memory, kendim kullanmak için sormadım. Kaynağın güvenilir olup olmadığını tespit etmek için sordum. Dosya bir yerde hala duruyorsa hybrid-analysis, filescan. IO gibi dinamik analiz sitelerine upload edip raporun sonucunu buraya atabilir misiniz?
@Memory, YouTube videolarından gördüğünüz dosyaları indirmeyin mümkünse. Ben o hataya 1 kere düştüm onda da indirdiğim dosyada zararlı yazılım çıktı zaten.
PC'ye virüs bulaştı bulaşması gibi bir şey oldu dosyayı çalıştırmadan Malwarebytes ile tam tarama yaptım bir şey bulmadı. Windows buldu, sildi. Format atmakta yarar var mı?
Sanırım bende olduğu gibi false positive. Çünkü attığı dosyalar sadece DLL. Ya da o rar içinde bir link var o linki engellemiş defender. Çok virüs gibi gelmedi.