Çözüldü Windows LTSC cracklenmiş oyunları destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reneva

Gelişen
Yer
Wartwood
Sorum üstteki gibidir. Bugüne kadar Windows 10 kullandım ve güncelleme desteğinin bitmesine 4 ay kaldığını hatırladığım için mecburen başka bir sürüme / edisyona geçiş yapacağım. Windows 11 bana şu aralar kullanıcılardan duyduğum kadarıyla pek iç açıcı gelmediği için LTSC sürümlerinden birine geçmeyi düşündüm fakat sorun şu ki ben arada sırada oyun oynayan birisiyim. Özellikle cracklenmiş oyunlardan oynarım ağırlıklı olarak. Sizce LTSC sürümleri oyun oynamak için kullanılır mı? Eğer o amaçlarla kullanılmaz halde ise mecburen Windows 11'e geçiş yapacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 11 IoT LTSC kullanıyorum ve crackli oyunları rahat oynayabiliyorum. Bir de eski laptopumda Windows 10 LTSC kurulu onda da sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. LTSC olması crackli oyun oynanamayacağı anlamına gelmiyor.
Windows 11 IoT LTSC kullanıyorum ve crackli oyunları rahat oynayabiliyorum. Bir de eski laptopumda Windows 10 LTSC kurulu onda da sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. LTSC olması crackli oyun oynanamayacağı anlamına gelmiyor.

Çözüm
Tamamdır dostlar, cevaplar için sağolun. O halde enterprise sürüm kuracağım sistemime. Windows 11 IoT LTSC kurmayı düşünüyorum şu an.

Tamamdır dostlar, cevaplar için sağolun. O halde enterprise sürüm kuracağım sistemime. Windows 11 IoT LTSC kurmayı düşünüyorum şu an.
Peki son bir soru daha soracağım. Benim kullandığım sistem özellikler açısından gayet iyi ve çok yeni. Enterprise sürüm kursam sistemim güzel olduğu için ayrı bir sorun yaşatmaz değil mi?

Tamamdır dostlar, cevaplar için sağ olun. O halde Enterprise sürüm kuracağım sistemime. Windows 11 IoT LTSC kurmayı düşünüyorum şu an.

Peki son bir soru daha soracağım. Benim kullandığım sistem özellikler açısından gayet iyi ve çok yeni. Enterprise sürüm kursam sistemim güzel olduğu için ayrı bir sorun yaşatmaz değil mi?

Bir sorun yaşamazsın ama sistemin yeniyse Windows 11 LTSC daha iyi olur Home'deki saçma sapan hataları almazsında LTSC sürümünde.

Şu an Windows 11 IoT Enterprise LTSC de debloat+Defender'i kapatarak boşta 1.9 GB RAM alıyorum ve bilgisayara Windows 10 Home'den daha iyi geldi Windows 11 IoT Enterprise LTSC.

Geri
Yukarı Alt