Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
Mesela Linux tabanlı bir sürü dağıtım var; Pardus, pisi, Linux, Linux Mint gibi. Peki Windows tabanlı farklı dağıtımlar yapmak mümkün mü?
Kullanım koşullarına aykırı. Ve Windows kapalı kaynak olduğu için sonu ultracı elemandan farksız olur.
Kısa cevap:
Hayır.
Microsoft fark ederse arkadan gelen 7 8 sülalene güzel bir tazminat borcu bırakırsın.
Hayır mümkün değil, sadece modlu Windows'lar yapıyorlar ama dağıtım yapmak kadar kapsamlı değil.
- Makaleler
- 4
Dağıtım yapmak o kadar da kolay bir şey değil. Hatta kolayı geçtim, yapamazsın bile. Microsoft tazminat davası açar sonra.
Bunu yapacak kadar bilgin varsa ReactOS projesine destek olabilirsin.
- Makaleler
- 19
Mesela Linux tabanlı bir sürü dağıtım var; Pardus, Pisi, Linux, Linux Mint gibi. Peki Windows tabanlı farklı dağıtımlar yapmak mümkün mü?
Hayır yani yapamazsınız çünkü Windows'un kaynak kodları gizli. Yapsanız bile bunu Microsoft yakalarsa güzel bir tazminat yersiniz ancak modlu Windows falan yaparsınız.
Astronotarda
Üstün
Windows 7 Ultra temsiliHayır yani yapamazsınız çünkü Windows'un kaynak kodları gizli. Yapsanız bile bunu Microsoft yakalarsa güzel bir tazminat yersiniz ancak modlu Windows falan yaparsınız.
Maddi destek sağlamayı düşünüyorum.Bunu yapacak kadar bilgin varsa ReactOS projesine destek olabilirsin.