Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Merhaba, bilgisayarıma format attıktan sonra ben en son sürüm Intel sürücülerini kurmama rağmen Windows Update 2020 sürümündeki sürücüleri yüklüyor. Bende Microsoft Güncelleştirme Gizleme ve Gösterme Aracı'yla görünen 2 Intel sürümünü gizledim şu an Windows Update'de gücelleme gözükmüyor bu işlem bir sıkıntı yaratır mı ve ileride bunu tekar tekrar yapmak zorunda mıyım?

Ekran görüntüsü 2024-12-13 175330.webp

Bir de sorun gidericiler taşındı ve bu araç artık kullanımdan kaldırılacak diyor kullanmaya devam edebilir miyim?

Bu seçeneği denediniz mi? Manuel olarak indirmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz.
1734104597428.webp

Başlat > Sistem > Sistem Bilgisi > Gelişmiş Sistem Ayarları > Donanım:

1734104687913.webp

Aygıt Yükleme Ayarları > Cihazınız için kullanılabilen üretici uygulamalarını ve özel simgeleri otomatik olarak indirmek ister misiniz? ayarını hayır yapın.

1734104700565.webp

Bu seçeneği denediniz mi? Manuel olarak indirmek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 107021

Başlat > sistem > sistem bilgisi > gelişmiş sistem ayarları > donanım:

Eki Görüntüle 107022

Aygıt yükleme ayarları > cihazınız için kullanılabilen üretici uygulamalarını ve özel simgeleri otomatik olarak indirmek ister misiniz? Ayarını hayır yapın.

Eki Görüntüle 107023

Evet önce bunu denedim ama güvenlik güncellemelerini ya da diğer güncellemeleri yapınca yine Intel'i yüklüyordu.