Windows vs Linux vs macOS

Makaleler
62
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Sizce üçü arasından hangisi daha iyi? Muhtemelen çoğunuz Linux diyecek fakat sorayım gene de. Windows ve Linux'u kullandım. Güzel sistemler. macOS kullanmadım hiç. Kurmayı düşünüyorum. Mojave var aklımda şu an. Kurulur mu sizce? Günlük işler ve oyun için kullanılır mı? Çoğu herkes MacOS'ten oyun oynanmaz diyor. Fakat şöyle bir video var:

Bir de sizce üçü arasından hangisinin kullanımı daha basit? Daha stabil çalışan hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu ana kadar hayatım boyuncca hiç Linux kullanmamış ama hep kullanmak istemiş biriyim. Ayrıca şu ana kadar Windows XP, Windows 7, Windows 10 ve Windows 11 kullanmışlığım var. Aralarından daha modern olduğunu düşündüğüm için Windows 11'i çok severim ama Windows 10'a da ayrı ve özel bir sevgim var. Son birkaç aydır hep aklımda Linux'a giriş yapıp denemek var ama oynadığım oyunlardan ve Windows'a alışmışlığımdan dolayı Linux deneme fırsatım olmadı.

Windows. Ya da ilk macOS kullan hevesini al sonra dönüş yaparsın Windows'a.

macOS'ta oyun oynanıyor fakat stabil şekilde çalışmıyor. Bana göre aralarından en iyisi Linux fakat bazı sebeplerden dolayı şu an Windows kullanıyorum.

Linux kullandım. Hiçbir Linux dağıtımına içim ısınmadı bugüne kadar. Windows'a göre daha çok uğraştırıcı buluyorum. Bana göre Windows her zaman daha pratik; tek tıkla, kod yazmadan işlerimi halledebiliyorum.

Katılıyorum hocam Linux ve BSD gibi işletim sistemleri son kullanıcı için değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…