WinLove projesi uygulanmış Windows 8.1 (2026.04)

@Şişman Adam @Peter son hataları gideriyorum. Bu arada MSEdge kaldırılmaz hâle gelmiş. Bu yüzden Edge olmayan bir sürüm yapıyorum.

Güvenlik açığı olmayan bir Chrome Fork'u da buldum. Yeni ISO bitince size haber vereceğim. Yeni ISO'ya geçiş yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

ISO dosyası yeniden güncellendi.

Windows Defender Antivirüs tanımları, 09.04.2026 yılı itibariyle günceldir.
Köşe ipuçları ve köşeler ile gezinme kapatıldı.
Windows 7 stili başlat menüsü eklendi. Windows 8.1'in orijinal başlat menüsüne standart bir son kullanıcı artık ulaşamaz.
Windows 8 Retail'in varsayılan duvar kağıdı, WinLove 8.1'in varsayılan duvar kağıdı oldu.

Resim açınca Birlikte aç... seçeneklerinde gelen TWINUI (Eski Photos uygulaması) kaldırılacak.
Bu sorun da giderildi.

Son düzenleme:
Konudaki bağlantı yenilenmiştir. Bozuk bağlantıları raporlayarak Techolay Sosyal'de bozuk bağlantıların önüne geçebilir, bize yardımcı olabilirsiniz.

An itibariyle WinLove 8.1'in son halini denemiş bulunuyorum. Benim dinozor yeniden hayata dönmüş oldu. Tekrar teşekkür ederim kardeşim, eline koluna sağlık.

Son düzenleme:
Ayrıca iş amaçlı lazım olan UYAP Döküman Editörü programı da sorunsuz çalışıyor. Çok eski bir cihazı acil durumlarda kullanılabilecek bir iş bilgisayarına dönüştürmüş oldum.

Güncelleme var mı? Zamanım yok da bakmaya metrodayım.

Artık bizim için de: End of Life.

Windows 8.1'in Secure Boot sorunları ve eski tip başlat menüsünüe erişimi tam kısıtlayamamız nedeniyle WinLove 8.1 artık geliştirilmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…