Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #1 Oyunu bu hataları dolayısıyla açamıyorum. Hata:
Çözüm Jennifer 4 Şubat 2025 Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorun "ResampleDmo.dll" adlı dosyanın N sürümünde olmamasıymış. Bana o dosyayı atabilir misiniz? Konum: C:\Windows\System32\ResampleDmo.dll Genişletmek için tıkla... DLL Dosyası atmak kötü olur, DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Media.MediaFeaturePack~~~~0.0.1.0 yönetici olarak yazıp deneyin.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 4 Şubat 2025 #11 Winbindex - The Windows Binaries Index Buyurun o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #12 Tuhoiisa dedi: Winbindex - The Windows Binaries Index Buyurun o zaman. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir mi? Artı -1 Eksi
Tuhoiisa dedi: Winbindex - The Windows Binaries Index Buyurun o zaman. Genişletmek için tıkla... Site güvenilir mi?
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 4 Şubat 2025 #13 Geraltın kılıcı dedi: Site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalari Microsoft sunucularindan aldigini belirtmis. GitHub - m417z/winbindex: An index of Windows binaries, including download links for executables such as exe, dll and sys files An index of Windows binaries, including download links for executables such as exe, dll and sys files - m417z/winbindex github.com Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalari Microsoft sunucularindan aldigini belirtmis. GitHub - m417z/winbindex: An index of Windows binaries, including download links for executables such as exe, dll and sys files An index of Windows binaries, including download links for executables such as exe, dll and sys files - m417z/winbindex github.com
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 4 Şubat 2025 #14 Geraltın kılıcı dedi: Hocam hata vermiyor. Direkt kuruluyor ancak oyun "ResampleDmo.dll" hatasını veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz emin misiniz kurulu olduğundan, attığım linkteki Microsoft'un talimatlarını yapın, System32 üzerinde bu DLL'in olması gerekiyor kuruluysa. Ayrıca yeniden başlatın sistemi. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Hocam hata vermiyor. Direkt kuruluyor ancak oyun "ResampleDmo.dll" hatasını veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz emin misiniz kurulu olduğundan, attığım linkteki Microsoft'un talimatlarını yapın, System32 üzerinde bu DLL'in olması gerekiyor kuruluysa. Ayrıca yeniden başlatın sistemi.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 4 Şubat 2025 #15 Jennifer dedi: Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz komutu CMD yerine Shell'den girerek denedim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
Jennifer dedi: Yazdığınız DISM komutunun çıktısı nedir? Hata veriyorsa buradaki işlemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz komutu CMD yerine Shell'den girerek denedim ve sorun çözüldü.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 5 Şubat 2025 #16 Geraltın kılıcı dedi: Verdiğiniz komutu CMD yerine Shell'den girerek denedim ve sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında bir fark olmaması lazım bu komut için ama düzelmiş olmasına sevindim, ayrıca size de teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için @Tuhoiisa. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Verdiğiniz komutu CMD yerine Shell'den girerek denedim ve sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında bir fark olmaması lazım bu komut için ama düzelmiş olmasına sevindim, ayrıca size de teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için @Tuhoiisa.