Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Cintra
AMD GPU'mdan Intel Arc GPU'ya geçtim. İlk kullandığımda PC'ye format atmamıştım ve oldukça iyi çalışıyordu. Ancak bir hata edip "format atmak daha iyidir." diye düşünüp USB olmadan format attım. Ancak böyle bir sorun alıyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 147

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).webp
    Ekran Görüntüsü (5).webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
Oyuna girdiğim zaman "dlc_sted" diye bir hata alıyorum. Büyük bir ihtimalle "DLC 13" adlı klasörün olmamasından kaynaklı böyle yapıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).webp
    Ekran Görüntüsü (5).webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 137
  • Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 137
Yuksek ihtimal DLC 13 yuklu iken oynadiginiz bir save'den devam etmeye calisiyorsunuz ancak oyun dosyalarinizda DLC 13 dosyasi eksik veya DLC 13'e sahip degilsiniz. Oyun dosyalarini dogruladiktan sonra tekrar deneyin. Hala olmuyorsa taze savegame ile baslama vakti gelmis gibi...

Yuksek ihtimal DLC 13 yuklu iken oynadiginiz bir Save'den devam etmeye calisiyorsunuz ancak oyun dosyalarinizda DLC 13 dosyasi eksik veya DLC 13'e sahip degilsiniz. Oyun dosyalarini dogruladiktan sonra tekrar deneyin. Hala olmuyorsa taze savegame ile baslama vakti gelmis gibi...

Hocam 3-4 kere doğruladım ancak işe yaramadı. Yeni ekran kartı aldığım için format attım. Bu sorun formattan beri devam ediyor.

Yuksek ihtimal DLC 13 yuklu iken oynadiginiz bir save'den devam etmeye calisiyorsunuz ancak oyun dosyalarinizda DLC 13 dosyasi eksik veya DLC 13'e sahip degilsiniz. Oyun dosyalarini dogruladiktan sonra tekrar deneyin. Hala olmuyorsa taze savegame ile baslama vakti gelmis gibi...
Hocam taze save olmaz. Oyunu 3. kez 100/100'lüyorum...

Yuksek ihtimal DLC 13 yuklu iken oynadiginiz bir Save'den devam etmeye calisiyorsunuz ancak oyun dosyalarinizda DLC 13 dosyasi eksik veya DLC 13'e sahip degilsiniz. Oyun dosyalarini dogruladiktan sonra tekrar deneyin. Hala olmuyorsa taze savegame ile baslama vakti gelmis gibi...

Hocam peki sizde bulunan DLC 13'ü bana atsanız ve öyle açsam?

İşe yaramadı hocam. Witcher 3 yüklü bir tanıdığınız varsa o atsa olur mu?
Antik hard diskimde bulabildim, bakalim isinize yarayacak mi?

Hocam işe yaramadı. D

Hocam peki ödeşme adlı görevin Save'i var mı sizde? Bu arada hocam "New GAME+" olması lazım.

@Recep Baltaş Abi bu durumun bir çözümü yok mu? Novigrad "Tango 3 kişiyle yapılır." görevini yapamayacak mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör: