Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Witcher 3'ü daha önce aldım ve bitirdim ama oyuna 0'dan başlayıp DLC ile bitirmek istiyorum. DLC'leri bir bir alınca biraz pahalıya geliyor. Sizce Steam'den DLC'lere 250 TL vermek mi daha mantıklı olur yoksa Epic'den Complete'e 210 TL vermek mi? Ayrıca Hearts of Stone DLC'sinden başlarsam sorun olur mu? Yani DLC sırası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hearts of Stone DLC'sinden başlamakta bir sorun yok. Witcher 3'ün DLC'leri bağımsız olduğu için, istediğiniz sırada oynayabilirsiniz. Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC'leri ana hikayeden bağımsız olarak oynanabilir ve ana hikayenin tamamlanmasını gerektirmez. Bu nedenle, ana hikayeyi bitirmeden önce Hearts of Stone DLC'sinden başlayabilirsiniz.
Hearts of Stone DLC'sinden başlamakta bir sorun yok. Witcher 3'ün DLC'leri bağımsız olduğu için, istediğiniz sırada oynayabilirsiniz. Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC'leri ana hikayeden bağımsız olarak oynanabilir ve ana hikayenin tamamlanmasını gerektirmez. Bu nedenle, ana hikayeyi bitirmeden önce Hearts of Stone DLC'sinden başlayabilirsiniz.

Çözüm