22475

Becerikli
Söylentiler kaynağı Insider olan bir habere göre CDPR fool's theory firmasına bir ek paket yaptırıyor. Henüz içeriği belli değil fakat konsollara mod desteğiyle aynı güncellemede getirmeyi planladıklarını söyleyenler de var. :ağlamak:

EGS_TheWitcher3WildHuntCompleteEdition_CDPROJEKTRED_S1_2560x1440-82eb5cf8f725e329d3194920c0c0...webp

Siz ne düşünüyorsunuz? Bana kalırsa çok iyi bir haber fakat ek paket büyük ihtimalle Witcher 4'e özel bir hikaye içeriğinin birbirleri ile uyuşması için hazırlanacaktır. Yani mutlaka Witcher 4 ile alakalı bir hikaye bilgisi edineceğiz ki dönüp "Aaaa Witcher 3'ün son ek paketinde bunu işlemişlerdi." dedirtir.

10 kere falan bitirmişimdir ama 1 kez daha o oynanışı çekemem maalesef. Hiç uğraşmasınlar boş işlerle.

Kuvvetle ihtimal çok detaylı bir ek paket olmaz. Üstelik senesine göre oynanışı kötü olmayan bir oyun. Şuan tabii yavan hissettiriyor neler neler oynadık ettik. Boş iş olduğu fikrine hiç katılmıyorum Ciri'nin kedi okulu hikayesi hakkında bir ön tanıtım türünden bir ek paket olabilirse 4. oyun içinde güzel olur, direkt olay örgüsüne atlar hale geliriz.

Kuvvetle ihtimal çok detaylı bir ek paket olmaz. Üstelik senesine göre oynanışı kötü olmayan bir oyun. Şuan tabii yavan hissettiriyor neler neler oynadık ettik. Boş iş olduğu fikrine hiç katılmıyorum Ciri'nin kedi okulu hikayesi hakkında bir ön tanıtım türünden bir ek paket olabilirse 4. oyun içinde güzel olur, direkt olay örgüsüne atlar hale geliriz.
Hocam aslında çıktığı döneme görede çok iyi değildi. Misal Shadow of Mordor'un oynanışı daha iyiydi. Witcher 3'ü efsane yapan en önemli faktör oynanış değil zaten. Hikaye ve açık dünyasının sunmuş olduğu yapısı, o atmosfer filan oyunu efsane yapıyor.

Biz CD PROJEKT RED firmasından memnunuz. Oyuncuları bu kadar düşünen başka firma yoktur. Cyberpunk 2077 olayında her ne kadar kızgın olsak da oyunlarını sürekli güncel tutuyorlar. Cyberpunk 2077'deki olay da şirketin CEO'su olması lazım. Oyunun ilk çıktığı zamanlarda, oyunu beğenmeyenler için kötü laflar etmişti. Lafını şimdi hatırlamıyorum.