Witcher vs Lotr

• Lotr

Oy: 10 45,5%
  • Her ikisini seviyorum

Oy: 6 27,3%
  • Her ikisini sevmiyorum

Oy: 2 9,1%
  • Witcher

Oy: 4 18,2%

• Oy verenlerin toplamı
    22
Yer
Cintra
Sizce en iyisi hangisi? Bence Witcher!

Neden Witcher? Witcher evreninde bulunan hemen hemen çoğu NPC gerçekten de belli şeyleri düşünmene yol açıyor. Misal, Lebioda dinine mensub Witcher, Yennefer'in maskeyi çalıp Skelige'ye lanet getirmesi veya Ciri'nin seçilmişliği tepmesi gibi yaşanan olaylar örnek verilebilir. He bir de Roch'un Witcher 4 için dediği sözler var "Ulan vatanı sevdik be! * değil ki ölene kadar dert çekelim?"

LOTR daha derin ve detaylı başlı başına bir evren tamamen öğrenmek yıllarını alır o yüzden genele hitap etmez. Witcher daha genele hitap eder ve tüketimi LOTR yanında daha basittir bu yüzden daha çok ilgi çeker. Kısaca yorumum bu şekilde, tabii bunları kitaplar için diyorum.

LOTR daha derin ve detaylı başlı başına bir evren tamamen öğrenmek yıllarını alır o yüzden genele hitap etmez. Witcher daha genele hitap eder ve tüketimi LOTR yanında daha basittir bu yüzden daha çok ilgi çeker. Kısaca yorumum bu şekilde, tabii bunları kitaplar için diyorum.

Witcher kitapları ile oyunları aynı değil. Oyunlar kitaplardan sonrasını yazıyor. Ancak bu kadar fazla tanınmasını sebebi net bir şekilde oyunları ve Enis Cherryoğlu.